2777
2789
عنوان

زیبایی

238 بازدید | 31 پست

شما خانومهایی که نچرال فیس هستن رو میپسندین یا خانومهایی که با دکتر زیبایی و آرایشگاه صورتشونو تغییر میدن؟

آخه من بیرون که خانومهارو میبینم بین  مژه و ابرو و ناخن و گونه و لب و بینی حداقل دوتاشو تغییر دادن ولی من علاقه ای ندارم انجام بدم.

خانومی که علاقه ای به انجامشون نداشته باشه غیر عادیه؟!🤔🤔

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک چهره طبیعی داره از دو نظر بهتره

یکی اینکه همونی ک هست رو دوست داره و اعتماد به نفسش بالاس

یکی هم چهره ی طبیعی خودشه

البته این نظر منه

توهین نمیکنم به کسایی ک عمل های زیبایی رو دوس دارن

بنظرمن این دسکاریا یجورناشکریه که خدایااینی که توخلق کردیومن نمیپسندم.البته نظرشخصیه منه.وتاوختی ضرورت حیاتی نداشته باشه هبچ عملی روصورت یابدنم انجام نمیدم.نچرال فیسم.چون من اینم نه اونیکه بایه عالمه دسکاری بوجوداومده

سال بعداین موقه هامن مانکنم وخانم مهندس وایشالایه مامان خوب   وای خداسال بعدو زودتربرسون  شماکه بااسم کاربریم مشکل داری بله باشمام بانو  هیچیوقبول نمیکردبعدهفده تااسم این تکراری نبودقبول شد.تازه مگه چی میشه دنیامون آقامون باشه  یه صلوات واسه روح پدرومادرم مهمونم کن