2777
2789
عنوان

قطره کولیکز

3168 بازدید | 13 پست

استفاده کردین خانوما؟

نوزادم همش نفخ داره شکمش شب تا صبح ی ریز زور میزنه و گریه میکنه؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عالیه .کولیکز با پدی لاکت

اها باهم استفاده کردی ؟

دکتر اینم بزور برام نوشت میگفت باید تحمل کنی😒

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

خوبه.قطره کارمینت هم خیلی خوبه.پنج قطره رو با آبجوش مخلوط کن.به محض اینکه بخوره صدای باد شکمش میاد ب ...

اها ممنون اگه اینم اثر نکنه میگیرم اونم.

اره عالیه 

شمام هر هشت ساعت ده قطره استفاده کردین پسر من ۲۳روزشه

دختر منم همین بود شب تا صبح فقط زور میزد ۳ ماه من نخوابیدم خیلی اذیت میشد دخترم هر چی قطره میدادم بهش نمیساخت ولی قطره کولیتیک دادمش بعد از ۳ماه شب تا صبح کامل خوابید 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
اها باهم استفاده کردی ؟ دکتر اینم بزور برام نوشت میگفت باید تحمل کنی😒

آره تا چهل روز استفاده کردم تا آروم شد.

شکمش با روغن بچه ماساژ بده.داخل نت روش صحیح سرچ کن.

اگ شیرخودت میخوره حتما رازیانه بعد غذات بخور

اگ شیرخشک میخوره حتما عوضش کن

شمام هر هشت ساعت ده قطره استفاده کردین پسر من ۲۳روزشه

پسر من الان دوسالشه یادم نیس چند قطره ولی اون آرامش که بعد چند شب بیخوابی و درد پیدا کردیمو هیچوقت یادم نمیره😁

هیچ قطره ای بهش نمیساخت پدی لاکت هم که بدترش کرد اخرش این کولیکز ارومش کرد 

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️
پسر من الان دوسالشه یادم نیس چند قطره ولی اون آرامش که بعد چند شب بیخوابی و درد پیدا کردیمو هیچوقت ی ...

وای از ارامش چیزی نگو که ۲۳روزه رنگشو ندیدم😂😂

آره تا چهل روز استفاده کردم تا آروم شد. شکمش با روغن بچه ماساژ بده.داخل نت روش صحیح سرچ کن. اگ شیر ...

اره رازیانه میخورم شکمشم با روغن که ماساژ میدم یکم اروم میشه اما برا اون لحضه اس

دختر منم همین بود شب تا صبح فقط زور میزد ۳ ماه من نخوابیدم خیلی اذیت میشد دخترم هر چی قطره میدا ...

اره شنیدم تا سه ماه وضع همینه

اره شنیدم تا سه ماه وضع همینه

قطره کولیتیک‌ بگیر براش باید قطره هارو امتحان کنی ببینی کدوم بهش میسازه این برا دختر من عالی بود تا ۶ ماهگیش میدادمش 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑