2777
2789
عنوان

خاطره زایمانم...بیاید...98/11/12

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 180 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پول سزارین ندارم کارم شده گریه درداش درچه حده؟

منم سر دخترم از بی پولی طبیعی زایمان کردم.درداش بینهایت زیاد بود خیلی بد بود افتضاح سخت بود اما همین که دوساعت بعد میتونی راحت راه بری بچه تو بغل بگیری خیلی خوبه عوارض بیهوشی نداری 

توروخدا اگه منو تو تاپیکای سیاسی دیدین فحشم بدین برم گم شم
مبارک باشه عزیزم فقط مراقب باش تا چهل پنجاه روزت نشده نزدیکی نداشته باشی حتی اگر پاک شدی من سر سی ...

منم ۲۸ ام روز بودم 🤐🤐🤐تازه من کورتاژم صده بودم دکتر گفته بود دوماه بزار جوش بخوره  الن خیلی بده هنوز درد میکنه شوهرم اذیت میکرد

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
وای من خیلی میترسم ۳۲هفته هستم

نترس.دردات شروع شد تخم شوید دود کن به رحمت.با کپسول روغن کرچک.شربت زعفرون ۳ ساعته میاد

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
تختو داشتی میکنی دردات اونقد بوده ک تووانایی راه رفتنو نداشتی شوهرت از قیافت وحشت کرده و بدبختو ب ...

زایمان طبیعی ی درد خاص و خوبی داره موقع انقباض  جون میدیا اما همین ک تموم میشه خندت میگیره و خابت میبره دوباره درد ک میاد بهت فشار مباد ک زور بزنی...منم زایمانم سخت بود خیلی زیاد  اما الاک اینقد دلم تنگ شده برا روز زایمانم

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
 میدونی چرا چون آدم بعد از درد ومریضی انگار قدر عافیت میدونه و حس سبکی وشادی داره واسه همین ا ...

بعله خودم دو روز بخش زایمان بستری بودم ینی داغون میشدن از درد عقلشونو از دست میدادن انگاری طفلکا

سلام ملیکم

قدمش مبارک باشه عزیزم.اسم دختر منم حلماس.

منم طبیعی بودم ولی حد و آبادم اومد جلو چشام از ساعت ۶ عصر درد کشیدم تا ۳ شب.اینقدر معاینه کردن و فشار اوردن بهم که تا چند روز قفسه سینم درد میکرد.الانم بعد ۱۵ ماه هنوز موقع نزدیکی احساس کشش دارم.

من درد نداشتم خونریزی کردم بستریم کردن و همش با فشار بود