2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب هم موقع خواب باید کنترل tv کنارم باشه. 

😳😳😳 

من چند سال پیشا موقع فیلم دیدن باید رو شکمم میبود خداروشکر از سرم افتاد

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
من میرم توالت اگه سکته هم کنم یه کلمه حرف نمیزنم و هرکی صدام کنه جواب نمیدم میگم بو دستشویی میره دهن ...

حالا این چیزی نیس من سعی میکنم نفس هم نکشم😂

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
رها؟؟ چرا انقد شال گردن پیچ کردی خودتو چطور نفس میکشی عَخه؟! 

😂😂😂باورت میشه اینجا همه درو پنجره هارو باز کردن از گرما فقط من بخاری روشن دارم تو اتاقم 

خیلی سرماییم😂

😳😳😳  من چند سال پیشا موقع فیلم دیدن باید رو شکمم میبود خداروشکر از سرم افتاد

منم فیلم مورد علاقم باشه باید کنترل رو شکمم باشه

هروقت لازم شد صداشو زیاد کنم

خیلیم عادت خوبیه😛

من موهامو شونه میکنم سرمو ماساژ میدم پایین موهامو روغن میزنم میبافم صورتمو میشورم کرم میزنم ولی عطر ...

😂😂😂من مسواک میزنم صورتمو بالیف میشورم میام به صورتمو گردنم گلاب میزنم به دستام مرطوب کننده پاهام وازلین لبام لب ترکن موهاموشونه میکنم میبافم لباسموعوض میکنم عطر میزنم 😂

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
حتما باید با گوشی برم‌دسشویی اگه دلم شیرینی بخاد از زیر سنگم شده باید بخورم  وقتی یکی بهم تیک ...

من واسه شکلات اینجوریم😍 امروز رفتم صورتمو بشورم گوشیمو زیر بغلم نگه داشتم رفتم شستم مامانم میگه اینکارا چیه میکنی فک میکنن کم داری 

حتما باید با گوشی برم‌دسشویی اگه دلم شیرینی بخاد از زیر سنگم شده باید بخورم  وقتی یکی بهم تیک ...

اگه راجب این قضیه تپش قلب کسی چیزی میدونست ممنون میشم میگم 

منم حالم بد میشه صدام یکم میلرزه تپش قلب میگیرم نمیدونم چیکار کنم حتی وقتی ک حق با منه

موقع خواب پامو انگشت های پامو اروم میکشم به رخت خواب تا اروم بشم خابم ببره. تو خواب حرف میزنم تعریف ...

منم هرکاری که تو روز انجام بدم شبا میگم شوهرم بعضی وقتا بیدارمیمونه ببینه چی میگم😂یه بار توخواب گفتم برواونور به کارام برسم الان خواستگارم میرسه 😂شوهرم هنگ کرده بود

من واسه شکلات اینجوریم😍 امروز رفتم صورتمو بشورم گوشیمو زیر بغلم نگه داشتم رفتم شستم مامانم میگه این ...

گوشی توالت نبرینا ی موقع بیفته تمومه البته خودم اینکارارو 18، 19 سالگی میکردم 🤣🤣🤣