2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست

من ازاخلاق عجیبم اینه که حتی کسی به چشم همه زشت میاد باز من توش یه زیبایی میبینم، مثلا یه شخص؛یه حیوون؛یه لباس یا هرچیزی را بد نمیبینم درصورتی که میبینم همه میگن اه اه چه زشت چه بد؛بعددیگه مجبورم توی جمع ساکت بشم ونظر ندم🤗

💞خدایا میشه آرزوهای خوب ما را برآورده کنی💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باید دستم  رو گوشم باشه تاخابم ببره😊

من بگم موقع خواب چ حالتیم قطع کاربری میشم 

خدا کنه از سرم بیوفته

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
وای منم😂

مرسی که هستید که حس خل بودم بهم دست نمیده😍😍

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
واقعاااا😧😧😧 فک میکردم تنها ادم بالغ روی زمین که اینکارو میکنه منم🤭😍😍

نلخدا خیلی وقته اینکارومیکنم ،آهان یه چیزدیگه هم هست سرسفره باااااااید یه لیوان زیرپام باشه 😐😳ابنو دیگه خدایی فکرکنم تنهامنم😁

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
هروقت شوهرم میخاد قلیون بار بزاره کلی سرش غر میزنم ک بسه ترک کن دیگ میدونی چقد ضرر داره، سرم درد میگ ...

😂😂😂چقد رو مخه این کارت من باشم بهت قلیون نمیدم

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
نلخدا خیلی وقته اینکارومیکنم ،آهان یه چیزدیگه هم هست سرسفره باااااااید یه لیوان زیرپام باشه 😐😳ابنو ...

مطمعن باش تو این مورد تکی😂😂😂

حالا فلسفه اش چیه که لیوان میزاری

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

وااای من دیوانم مثلا وسط خوش گذرونی و تفریح یهو غم دنیا میریزه تو دلم و شروع میکنم به ضد حال زدن آخرین بار امروز بود برای اینکه حرص نامزدمو دربیارم رفته بودیم گردش تا موقع اومدن لج کردم و چیزی نخوردم اصلا الکی بغض گلومو گرفته بود حس تنهایی داشتم نمیدونم چرا همچینم به اون بنده خدام زهر میکنم

هر چند وقت یه بار هوس میکنم بچه دار شم بعد یهو یه سری اتفاقاتی میفته تو کشور که پشیمون میشم😕نمیتونم راجع به این مسئله تصمیم بگیرم

امروز انقد تاپیک زایمان خوندم دلم بچه میخواد ولی میترسم دوباره فردا یه چی دیگه بشه خلاصه مواظب خودتون باشین چون دوباره هوس کردم😅

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
مطمعن باش تو این مورد تکی😂😂😂 حالا فلسفه اش چیه که لیوان میزاری

نمیدونم 😐بایدباشه 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩