2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست
هروقت شوهرم میخاد قلیون بار بزاره کلی سرش غر میزنم ک بسه ترک کن دیگ میدونی چقد ضرر داره، سرم درد میگ ...

😂😂😂منم

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
خودمو تکون میدم( مثل حالتی که بچه رو میندازن رو پاشون) خوابم ببره😐

اااا منم 😁😁😁😁

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم ب دیقه مسواک میزنم و دستامو میشورم 

با غذایی ک تو دهنمه و قورت ندادم دوغ میخورم

دائما حمومم چون فک میکنم موهام کثیفه

نیم ساعت بعد غذا باز گشنم میشه 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

گوشیم ک خاموش میشه یه جوری استرس میگیرم  همیشه اول ک میشینم تو ماشین یدونه میکوبم ب فرمون  ...

بیچاره ماشین

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

شبی ک بخام هرجور شده زود بخابم تا خود صبح ب طور معجزه اسایی مثل جغد بیدار میمونم هرکارمیکنم چشام بسته نمیشه🤨😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

مس الان که چشام داره میسوزه از خواب زود نمیتونم بخوابم انگار یجیزی از دست دادم شبا زود بخوابم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اااا منم 😁😁😁😁

واقعاااا😧😧😧

فک میکردم تنها ادم بالغ روی زمین که اینکارو میکنه منم🤭😍😍

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
موقع خواب حتما باید عطر بزنم اگه نزنم خوابم نمیبره😐

وای😐من ی شب جوگیر شدم اینکارو کردم تو یه فیلم میدم 

خداشاهده اینقد کلنجار رفتم با خودم اخرشم پاشدم لباسمو عوض کردم😂

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤