2777
2789
عنوان

تورو خدا یکی بیاد ب من راهکار بگه

136 بازدید | 21 پست

دارم دیوونه میشم از دست بچم

۹ماهشه بخدا روانیم کرده.از بس شیطونه.منم دست تنهام هیچکسو اینجا ندارم دو ساعت استراخت کنم

صبح تا غروب یسره بهم میچسبه نمیذاره تکون بخورم.تو آشپزخونه هم میرم یا گریه میکنه جوری ک نفسش میره یا میاد یسره به پاهام میچسبه نمیذاره تکون بخورم.حالا اینا هیچی.شب ک میشه مرگمه بخدا.اصلا هیچ جوره نمیخوابه.هرشب اشکم در میاد تا بخوابه.قبلا رو پا میخوابید الان هرچقدم خسته باشه به هیچ طریقی نمیخوابه همش میخواد بره.انقد بازیگوشی میکنه تا خودش ولو شه.بازم با اون حال میگیرمش رو پام نمیخوابه.بخدا خسته شدم

ای جان خدا حفظش کنه و سلامت باشه نا شکری نکن بچه اس دیگه بچه داری سخته خیلی . خیلی ها حسرت بچه دارن یکیش خودم . هنوز ازدواج نکردم و فکر کنم باید قید بچه رو هم بزنم

با خدا باش و پادشاهی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه همینه دیگه منکه برای کارای روزانه تو اغوشی میزاشتمش کامل بهم چسبیده بود که بتونم غذا درست کنم یا ظرف بشورم بعد ۱۳ ماهگیش فهمیدم دوباره باردارم 🤣🤣🤣

کلیپ هایه عمو امید دانلود کن براش بزار یکم.سرگرم شه  موقع خوابم باهاش بازی،کن انرژیش تخلیه شه ...

اصلا به هیچی اهمیت نمیده.تلویزیونو آهنگو اینا اصلا براش جذاب نیست.بازی هم تا دلت بخواد میکنیم اما بازم هیچی ب هیچی

عزیزم طبیعیه فقط تحمل کن منم این روزارو کشیدم عصبی شدم مینیکس پام خفیف پاره شده فقط باید زمانش بگ ...

به خدا روزی صدبار از دستش حاضرم گریه کنم.نه خواب دارم نه خوراک.بعضی وقتا از گشنگی سرگیجه میگیرم فشارم میفته