2777
2789
عنوان

خانما شما جدیدا اینجوری نشدین ؟

278 بازدید | 46 پست

مدتیه وقتی با شوهرم بحثم میشه برام مهم نیست دیگه قهر باشم یا ن بی تفاوتم خیلی دوسش دارما ولی برام مهم نیست ک بخاطرش قهر کنم یا نه ولی قبلا سریع ناراحت میشدم دعوا میکردیم بعد حرف ک باهم نمزدیم من میمردمو زنده میشدم اما الان اصلا مهم نیست  چرا؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااااااا من الان تو همچین حالتیم ی دو سه ماهه ک رابطمون تعریفی نداره و عییییین خیالم نیست 😏

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
منم دقیقا  کلا سرد شدم نسبت به همه‌چی  همش دلم میخواد تنها باشم  احتمالا دارم افسر ...

ینی افسردگی گرفتم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

مثلا الان اومده نازمو میکشه ولی اصلا حوصله ندارم برام مهم نیست ک باهاش حرف بزنم یا نه اما کافیه ک فردا بره سرکار اگه دودقیقه از اومدنش بگذره کلی ناراحت میشمو دلتنگ اما وقتی میاد دلم نمیخواد زیاد حرف بزنم 

منم همینطوری شده بودم ، به مدتی هر هفته در حال قهر و آشتی بودیم ، دیگه خسته شدم برای آشتی تلاش نمی کردم ،تازه قهر بودیم احساس آرامش میکردم ولی دیدم داریم از همدیگه خیلی دور میشیم هردوتام.ن سعی کردیم کمتر بحث و هوا داشته باشیم الان خوب شدیم دوباره مثل قبلیم ، من میرم منت کشی🤨

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»