سلام خانما ،من همیشه زودتر از موعد پریود میشم ،ای ماه ۴ روز هس ک عقب انداختم ،تست هم بعد از دو روز زدم منفی بود ،تا حالا نشده ک پریودی عقب بی افته حتی ۱ روز ،کسی تجربه داره ،ترسیدم ک مشکل خاصی داشته باشم
سلام عزیزم منم این ماه ۸ روز عقب انداختم کلی هم خوشحال شدم اما بی بی چکم منفی شد ازمایشم هم منفی شد بعد پری شدم کلی هم داغون وافسرده🤕🤕🤕😞😞😞😞😞اخه هیچ وقت عقب نمیندازم
کاربر سال ۹۶هستم.کاربری ۵ م هست.هنوز نمیدونمچرا دو بار بخاطر عوض کردن گوشیم سه بار هم نمیدونم دلیلش چی بود😏😏😏😏تورو خدا بی دلیل کاربریمو نترکونید بخدا شماره ندارم🤗🤗🤗🤗
[QUOTE=123752530]سلام عزیزم منم این ماه ۸ روز عقب انداختم کلی هم خوشحال شدم اما بی بی چکم منفی شد ازمایشم هم منفی شد ...[/QUOTEایشالله مثبت میشه ماه دیگه ،من آخه هیچ وقت عقب نمیدازم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=123752530]سلام عزیزم منم این ماه ۸ روز عقب انداختم کلی هم خوشحال شدم اما بی بی چکم منفی شد از ...
ممنونم انشالله قسمت همه ی منتظرا منم عقب نمیندازم میگن بخاطر سرمای شدید تغییر شدید اب وهوا
کاربر سال ۹۶هستم.کاربری ۵ م هست.هنوز نمیدونمچرا دو بار بخاطر عوض کردن گوشیم سه بار هم نمیدونم دلیلش چی بود😏😏😏😏تورو خدا بی دلیل کاربریمو نترکونید بخدا شماره ندارم🤗🤗🤗🤗