سلام خانوما،من ۱۹ سالمه و بدلیل کیست تخمدان ،تخمدان چپمو برداشتن.... حالا راست مونده اونم تنبله ولی در حال درمانم ک اونو درمان کنم....بنطرتون بچه دار میشم با این وضعیت؟؟؟😭😭😭😭من عقد هسم چن ماه دیگه عروسیم هس اگه خدا بخواد، شوهرم خیلی بچه دوس داره میگه طول نکشه زودبچه دار شیم!! چ کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اره عزیزم من ای وی اف کردم باردارم شدم اما سقط شد قلبش نزد اما ذخیرمم کمه حدود یک هست ممنون همچنین