2777
2789
عنوان

بارداری با یکبار اقدام

222 بازدید | 16 پست

سلام دوستان می‌دونم تاپیک با این عنوان زیاده.ولی بازم ممنون میشم کمکم کنید.من اینماه طبق نرم افزار آخرین روز از روزای باروری اقدام داشتم اونم با......کامل نبود و فقط منی ریخته شد روی واژن و کمی هم داخلش دوروزه دیگ موعدمه ....خیلی استرس دارم دور و بریام همه یا باردارن یا تازه بچه دار شدن.خیلی دلم میخواد منم باردار باشم .اصلا امکانش هست خیلی برام دعا کنین .

شوهرت بچه نمیخواد؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس داشته باشى باردار نميشى ... من خودم فكرشو نميكردم اصلا ماه اول باردار شدم هرچند باردار شدنم راحت بود ولى دوران بارداريم پردردسر بوده تا الان 😰😰 از من به تو نصيحت اگه هم بار اول باردار شدى جلوى بقيه نگو بار اول باردار شدم 

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
استرس داشته باشى باردار نميشى ... من خودم فكرشو نميكردم اصلا ماه اول باردار شدم هرچند باردار شدنم را ...

اره واقعا,منم خیلی اشتباه کردم گفتم,برا بچه دومم پدرم دراومد ازدکتر ودرمان تاباردار شدم

اره واقعا,منم خیلی اشتباه کردم گفتم,برا بچه دومم پدرم دراومد ازدکتر ودرمان تاباردار شدم

من همين بارداريم خوشحاليم از بين رفت چون از هفته ١٦ استراحت مطلق شدم خودم خودمو چشم زدم 

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
من همين بارداريم خوشحاليم از بين رفت چون از هفته ١٦ استراحت مطلق شدم خودم خودمو چشم زدم 

اخه عزیزم,انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت ,من بچه اولم پیش یه خانم نازا گفتم البته منظور بدی نداشتم,که ماه اول اقدام باردارشدم,بچه دومم بعد سه بار سقط وهزار بدبختی واستراحت مطلق بود