سلام دوستاي خوبم هر كاري كردم يه عنوان جنجالي به فكرم نرسيد فقط تاپيك رو ترك نكنيد بمونيد كنارم الان نزديك عيد همه تون ميريد خريد خواهش ميكنم به خاطر آينده بچه هاتون به خاطر ايران عزيزمون كمتر پلاستيك و نايلون از فروشنده قبول كنيد اگر براتون مقدوره از خونه سبدي زنبيلي چيزي ببريد به خدا كشوراي ديگه اصلا پلاستيك استفاده نميكنن اينجام كه كسي به فكر ما نيست حداقل خودمون به خودمون رحم كنيم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی وقته ک نمیگیرم باورت میشه همین چندروزپیش گفتم نمیخوام میزارم داخل کیفم فروشنده بهم خندیدگفت ...
خيلياهمين فكرو ميكنن ولي دقيقا از من و شما شروع ميشه ديگه عزيزم مسولين به فكر اباداني و عدالت اهستن وقت نميكنن زير ساخت اين كارو اماده كنن و پلاستيك و ممنوع كننن خودمون بايد كمك كنيم
خب چی برداریم از این کیسه کاغذی ها اینام که باید صرفه جویی کرد خودت عزیزم چی میبری بازار ...
اتفاقا دوست خوبم هدفم همين بود با همفكري سما يه چيزي درست كنم ديشب شوهزم رفته بود خريد هر چيزي رو تو يه پلاستيك ريخته بود وقتي برگشت خونه كوهي از بلاستيك جمع شد به خدا شانس اوردم سكته نكردم