2777
2789
عنوان

خانما هر كي عاشق مادرشوهرشه بياد بطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 21 پست

خب چی برداریم از این کیسه کاغذی ها اینام که باید صرفه جویی کرد 

خودت عزیزم چی میبری بازار 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وقته ک نمیگیرم باورت میشه همین چندروزپیش گفتم نمیخوام میزارم داخل کیفم فروشنده بهم خندیدگفت ...

خيلياهمين فكرو ميكنن ولي دقيقا از من و شما شروع ميشه ديگه عزيزم مسولين به فكر اباداني و عدالت اهستن وقت نميكنن زير ساخت اين كارو اماده كنن و پلاستيك و ممنوع  كننن خودمون بايد كمك كنيم

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨
قصد خیر و عنوان دروغی مثل به زور بهشت بردنه😁

خوب من واقعا عاشق مادرشوهرمم كيسه كمتر مصرف كردن با عشق به مادرشوهر منافاتي نداره عشق من 

چه ميدونم يه چيزي كه نخواي پلاستيك استفاده كني 

خودهاپیرااکثراپلاستیکایی ک میدن گیاهیه وبازجذب میشه اوناخوبه من ک فروشگاه میزم خریداکثرااونونگه میدارم برااستفاده بعدی بعدمیندازم بره 

کیفمم بزرگه میزارم داخلش 

تاجای ممکن سعی میکنم برای خریدای خودم وبچه هاپلاستیک نگیرم 

وخدایی که بشدت کافیست
خب چی برداریم از این کیسه کاغذی ها اینام که باید صرفه جویی کرد  خودت عزیزم چی میبری بازار  ...

اتفاقا دوست خوبم هدفم همين بود با همفكري سما يه چيزي درست كنم ديشب شوهزم رفته بود خريد هر چيزي رو تو يه پلاستيك ريخته بود وقتي برگشت خونه كوهي از بلاستيك جمع شد به خدا شانس اوردم سكته نكردم