2777
2789
عنوان

مردنم در خواب برای چند ثانیه و تجربه ی بعد از رفتنم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست
عزیز دلمممم بعدش که بیدار شدی چه حسی داشتی؟

حس سبکی خیلی حس خوبی بود اصلا ترس نداشتم چون کاملا اگاه به عالم بعد از مرگ‌بودم هیچ وقت فکر نمیکردم خودم تجربه کنم اما هنوزم نمیدونم واقعا مرگ بوده یا رویا اما جایی هم خوندم که ادم تا موقع زنده بودن نمیتونه خودش رو‌بیرون از کالبدش ببینه نمیدونم چقدر حقیقت داره یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراا؟

برو چکاب خیالت راحت تر بشه ایشالا نظر منه البته

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
حس سبکی خیلی حس خوبی بود اصلا ترس نداشتم چون کاملا اگاه به عالم بعد از مرگ‌بودم هیچ وقت فکر نمیکردم ...

آخی عزیزم

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

و همینطور از یک ماه قبلش انگار میدونستم قراره بمیره ایه ای به مغنی نترس و غمگین مباش ما نجاتت میدهیم رو داخل قاب گوشیم گذاشتم و همیشه همراهم بود به خواهرم هم به حالت شوخی تمام حرفهامو میزدم اینکه بعد از مرگم چکار کنید تا دیشب که این اتفاق افتاد

بله همین دیشب اتفاق افتاد و من سر در گمم ایا مرگ بوده یا خواب من خیلی از مرگ میترسم خیلی زیاد خیلی ...

از مرگ شیرینتر وجود نداره خیلی خوبه چرا ترس

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
از مرگ شیرینتر وجود نداره خیلی خوبه چرا ترس

بله همینطوره اما قبل از اینکه دیشب این اتفاق برام بیوفته خیلی میترسیدم از لحظه ی مرگمم اما بعد از دیشب حس خوبی دارم 

بله همینطوره اما قبل از اینکه دیشب این اتفاق برام بیوفته خیلی میترسیدم از لحظه ی مرگمم اما بعد از دی ...

یه بار یه تاپیکی زده بودن در مورد خارج شدن روح خیلی خوب بود ولی پیدا نمیکنم

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍