2777
2789
عنوان

چه واکنشی در برابر رفتار شوهرم انجام بدم 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری کنی اون ملکه ذهنشه که حرف مادرش درسته تو اگه لج کنی دعوا کنی بهتر نمیشه بلکه بدتر میشه بهترین کار اینه که یواش یواش با اخلاق با سیایت زنانهبا مهربونی تو رخت خواب چیزایی که درسته تو زندگیتون بهش بفهمونی شبا که موقع خواب ارومید بگی نظر من اینه 

یا بگی این کاری که تو میگی خیلی خوبه درسته اما بیا یبارم حرف منو گوش بده کاری که من میگم بکنیم ببنیم نتیجه چی میشه 

همش هی غر نزن کارت بده حرفت اشتباهه مامانت چرا دخالت میکنه یا مامانت داره اشتباه میگه چون هرکاری کنی مادرشه.... 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
هرکاری کنی اون ملکه ذهنشه که حرف مادرش درسته تو اگه لج کنی دعوا کنی بهتر نمیشه بلکه بدتر میشه بهترین ...

حرف حالیش نیست مامانش یه جادوگره

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏
حرف حالیش نیست مامانش یه جادوگره

ببین عزیزم شوهر منم وقتی اومد خواستگاری نامزد شدیم کلا فکر میکرد حرف خواهرش درسته من اذیت میشدم بعد چون کلا روحیه و رفتار دعوایی ندارم تو کارام تو حرفتام با رفتارم نشونش دادم حتی یکبارم نگفتم حرف خواهرتو گوش نکن باورت نمیشه خودش اومد گفت الان خیلی بهتر میتونم تصمیم بگیرم انگار مستقل شدم اصلا خیلی وابسته بود به حرفا و مشورت خواهرش الان میگه چقدر اونموقع اشتباه میکردم چقدر نادون بودم

ببین همسرته باید از یه راهی درستش کنی بهترین کار با مهربونی و سیایت حتی شده با سیایت با مادرش خوب باش بزار فکر نکنه تو از لج به مامانش میگی حرف مادرتو گوش نکن

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
ببین عزیزم شوهر منم وقتی اومد خواستگاری نامزد شدیم کلا فکر میکرد حرف خواهرش درسته من اذیت میشدم بعد ...

چقدر صبوری تو برای منم دعا کن

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏