2777
2789
عنوان

قیمتو ببین جوووون

366 بازدید | 18 پست

سلام خانوما  من تقریبا هفته پیش از بانه ی رژ لب مدادی خریدم قیمتش 45 تومن بود اومدم شهرمون دیدم از 70 تومن کمتر نیستس  هر کی میخاد بگه 12 تایی شو براش بفرستم همون 45 تومن  

رژ لب ویولت در یک بسته ۱۲ عددی با رنگ های زیبا و مات به همراه پوشش دهندگی بسیار بالا بر روی پوست است. به همراه هر مداد از این رژ یک تراش در کنار آن قرار داده شده است. این رژ لب از نوع مات آن می باشد. مدل مات آن از ماندگاری بالاتری برخوردار است.

فعال در عرصه زیبایی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لابد اون ۷۰ تومنی اصله

گرون تر باشه همیشه اصل نیست که اونم ۷۰ تومن

ن هردوش فیکه فقط یکی کمتر میخوره روش یکی بیشتر 

رژ لب مدادی اصل الان حداقل دونه ای ۴۰ ۵۰ هست تا خیلی بیشتر این بسته ای اتقده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗