2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من‌تعدادش کم نبود ولی تحرکش خیلی پایین بود

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
شوهرم امروز جواب ازمایشش رو برد. براش سونو نوشته. خیلی حالم بده.  شما چه اقدامایی کردید؟ درمان ...

تعدادش تحرکش مورفولوژیش چنده منم حالم خیلی بده قراره شوهرم بره دکتر . دارم تقویتش میکنم خیلی ناراحتم 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
چیکار کردید؟ با دارو حل میشه؟ باردار شدی؟ 

دارو که خورد ولی زود ول کرد منم بعد ۶ ماه در کمال ناباوری باردار شدم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
شوهرم امروز جواب ازمایشش رو برد. براش سونو نوشته. خیلی حالم بده.  شما چه اقدامایی کردید؟ درمان ...

عکس آزمایش شوهرتو بزار

تعدادش تحرکش مورفولوژیش چنده منم حالم خیلی بده قراره شوهرم بره دکتر . دارم تقویتش میکنم خیلی ناراحتم ...

نرمالش 65.غیر نرمالش 35

مورفولوژیش همه نرمالو خوبه. فقط تعداد اسپرمش کمه

شوهره منم همه چیش نرماله غیر تعداد .تعدادش چنده چند وقت اقدامی چند سالته شوهرت چند سالشه

12.70 تعدادش. 31 سالشه. یه ساله اقدام کردیم. عکس ازمایشو گذاشتم 

دارو که خورد ولی زود ول کرد منم بعد ۶ ماه در کمال ناباوری باردار شدم

چرا ول کرد داروهاش چی بود من پدرم درومده ازبس کاسنی شیر موز خرما سمنو خرنوب سیاهدونه عسل میدم خسته شدم 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩