2777
2789
عنوان

بچه ها ی لحضه بیاین مهمه

216 بازدید | 44 پست

خانوما دوستم شوهرش ماشین سنگین داره میگه شوهرم گفته دیروز ی زن تو ماشین دوستم اومده ب من گفته بیا منم رفتم دیدم زن تو ماشین ه گفته بیا پیشم منم قبول نکردم عصبانی شدم ب دوستم و زنه حرف زدم الان دوستم حالش خوب نیست حرف شوهرش رو قبول نداره تطر شما چیه میگه قسم قران خورده 

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑

الان چه دلیلی داره قبول نکنه؟؟؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ میدونم هرچ باهاش حرف میزنم میگه ن اگه دروغ بگه چه بعد قیافه من😐

دوستت مشکل روانی داره بهش بگو من گفتم 

مردی بخواد غلطی کنه بعد نمیاد تعریف کنه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
عجب شوهر احمقی که اومده اینو تعریف کرده واسه زنش

همووون میگه هیچ از هم مخفی نمیکنیم.. من شوهرم اینو بگه خفه ش میکنم😁

اگه میخواست دروغ بگه اصلا بهش نمیگفت. کلا کتمان میکرد

اتفاقا منم اینو بهش میگم گفتم اگه کاری میکرد تو که روحتم خبر نداشت کارشو میکردو تو هم نمیفهمیدی

دوستت مشکل روانی داره بهش بگو من گفتم  مردی بخواد غلطی کنه بعد نمیاد تعریف کنه

داره میخونه.. میگه چیکار کنم دست خودم نیست کسی با شوهرم بحرفه. میگه دختره دست شوهرمو گرفته گفته بیا حال کنیم😆