2777
2789
عنوان

بچه ها ی لحضه بیاین مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 44 پست
مثلا ی سری ک خیلی ب پول احتیاج داشتیم از پسر خالم قرض گرفته بود بعد بهشون گفته بود بمن نگن،بعد بمن م ...

اااااه.. چ کاری کرده این خب پسرخاله بهتر از دوست دخترش بوده چرا اینطور گفته

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑
اااااه.. چ کاری کرده این خب پسرخاله بهتر از دوست دخترش بوده چرا اینطور گفته

میگم ک بعضیا کرم دارن ک اذیت کنن....منم دونستم ولی ب روش نیاوردم کفتم برار فک کنه باور کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاتونو خونده رفته رو سایلنت فک کنم داره راضی میشه.. 😊 رواااانیم کرده بود خواستم از خونه بندازمش ب ...

بگو خیالت راحت اگه دست از پا خطا کرده بود احدی نمیفهمید اگه به شما هم گفته به خاطر اینه که بگه ببین من چقدر پاکم. بگو بهش همیشه اینجور مواقع جلوی همسرت سایلنت باش بزار حرفش رو بزنه آخر دست فقط بهش بگو بیچاره همسرت دوستت به چه امیدی اومده تو این زندگی خداروشکر من به تو بیشتر از چشمام اعتماد دارم.و همیشه هم گفتم از همسرم پاکتر نیست. اینجور خدایی نخواسته اگه چیزی تو ذهنش هم بگذره یاد حرف شما میفته و شرمنده میشه

میگم ک بعضیا کرم دارن ک اذیت کنن....منم دونستم ولی ب روش نیاوردم کفتم برار فک کنه باور کردم

خوب کردی فدات.. الان من موندم با این چکار کنم

بگو خیالت راحت اگه دست از پا خطا کرده بود احدی نمیفهمید اگه به شما هم گفته به خاطر اینه که بگه ببین ...

واقعا حرفات زیبا بود همه رو واسش خوندم. میگه شوهرم گفته اون لحضه دختره پیشنهاد داده قیافه تو اومده جلو چشمم گفت هر چ دهنش در اومده ب زنه گفته هم ب دوستش.. ولی میگه عرصه م تنگ شده اون دختره دست شوهرموگرفته

واقعا حرفات زیبا بود همه رو واسش خوندم. میگه شوهرم گفته اون لحضه دختره پیشنهاد داده قیافه تو اومده ج ...

دیدی وقتی از ناحیه شما اعتماد به نفسش بره بالا غیر شما هیچ کسی به نظرش نمیاد. فکر اینکه دستش رو گرفته هم از سرت بنداز بیرون و اصلا به روی همسرت نیار هیچوقت. از الانم عادی عادی باش.انگار نه چیزی گفته و نه شما چیزی شنیدی

دیدی وقتی از ناحیه شما اعتماد به نفسش بره بالا غیر شما هیچ کسی به نظرش نمیاد. فکر اینکه دستش رو گرفت ...

فرستادمش رفت خونه گفتم برو ب زندگیت برس ب رو شوهرتم نیار زیادی دنبال حرف بگیری دیگه ازت مخفی کاری میکنه اینطور ک معلوم بود اروم شد

فرستادمش رفت خونه گفتم برو ب زندگیت برس ب رو شوهرتم نیار زیادی دنبال حرف بگیری دیگه ازت مخفی کاری می ...

خداروشکر که شما از این دوستای عاقلی هستین. و به اشتباه تجویز غلط نکردین. خدا خیرتون بده. چون بعضی ها از سر حالا هرچیزی باعث میشن زندگی ها پاشیده بشه

خداروشکر که شما از این دوستای عاقلی هستین. و به اشتباه تجویز غلط نکردین. خدا خیرتون بده. چون بعضی ها ...

فدات عزیزم منم با راهنمایی تو بقیه دوستان کمک گرفتم ایشالا هر چ از خدا میخوابن بهتون بده.. بنده خدا گناه داره تا دیدم ناراحته گریه میکرد گفتم وایسا الان ی راه حل دارم واست اومدم نی نی سایت😊