2777
2789
عنوان

بچه دارهای +۱سال کمک 😢

200 بازدید | 34 پست

سلام دوستان دختر من الان ده ماهست و خیلی زرنگه ولی راه نیفتاده هنوز درحالی که دختر جاریم که چهل روز کوچیکتره داره کم کم می ایسته یا بچه دوستم که ده روز بزرگتره میتونه تنها وایسته اما دختر من دوست داره فقط از پشت بگیریش راه بره یادستشو نمیگیره  بلند نمیشه چهار دست و پا هم نکرد فقط با غلط زدن میره اینطرف اونطرف همه جا میره اما با غلط زدن

بچه های شما کی راه افتادن !؟جای نگرانی داره یا نه !؟دارم دق میکنم من شیر خودمو میدم به بچم ولی اونا شیر خشک بازم تپل ترن و زودتر کاراشون شروع شده کمکم کنید لااقل یه راهی پیدا کنم یکم اروم بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانا کی یاد میگیرید بچه هاتونو با بچه بقیه مقایسه نکنید؟؟

بابا هر بچه ای یه جوره

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

تا یک سال و نیمه هم جا داره برا راه رفتن

ده ماه که چیزی نیست

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دخترمنم ده ماهونیمشه

از بچه ده ماهه انتظار راه رفتن داری اخه؟؟؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..