سلام دوستان دختر من الان ده ماهست و خیلی زرنگه ولی راه نیفتاده هنوز درحالی که دختر جاریم که چهل روز کوچیکتره داره کم کم می ایسته یا بچه دوستم که ده روز بزرگتره میتونه تنها وایسته اما دختر من دوست داره فقط از پشت بگیریش راه بره یادستشو نمیگیره بلند نمیشه چهار دست و پا هم نکرد فقط با غلط زدن میره اینطرف اونطرف همه جا میره اما با غلط زدن
بچه های شما کی راه افتادن !؟جای نگرانی داره یا نه !؟دارم دق میکنم من شیر خودمو میدم به بچم ولی اونا شیر خشک بازم تپل ترن و زودتر کاراشون شروع شده کمکم کنید لااقل یه راهی پیدا کنم یکم اروم بشم
مامانا کی یاد میگیرید بچه هاتونو با بچه بقیه مقایسه نکنید؟؟ بابا هر بچه ای یه جوره
مقایسه نمیکنم به خدا برام مهم نیس الان بچه من خیلی چلچلیه خیلی کلماتو میگه که بچه ها معمولا نمیگن فقط نگرانم شاید مشکلی باشه بهداشتم میگه نمودار رشدش خوبه ولی بعضی کارارو نمیکنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مقایسه نمیکنم به خدا برام مهم نیس الان بچه من خیلی چلچلیه خیلی کلماتو میگه که بچه ها معمولا نمیگن فق ...
ببین همه بچه ها که همه کارا رو انجام نمیدن،بالاخره دیر و زود داره،دختر من چهار دست و پا نمیرفت سینه خیز فقط،یک سالگی راه رفت
اگه رشدش خوبه به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه
فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببر دکتر غطت زدن واسه ۴ ماهگیه ده ماهگی باید با کمک راه بره و دست بگیره به وسایل بلند شه
دکتر میگه نمودار رشدش خوبه و نرماله گفت برین یازده ماهگی اگه خودتون حساسین بیاین ازمایش بنویسم براش میگم لازمه حتما ازمایش یا طبیعیه بعدم راه میره ولی میخواد بگیریمش خودش تنبلی میکنه کنار مبل میزارمش می ایسته ولی تنها نه
ببین دختر من زود راه افتاد ولی خیلی دیر حرف زد دیر دندون دراورد مامانم میگفت خودت اینجوری بودی بعضی وقتام ارثی میشه ولی همیشه مامانای که بچشون یه سال رو رد میکنن نگران راه رفتن میشن نه شما که بچتون ۱۰ ماهشه
ببین دختر من زود راه افتاد ولی خیلی دیر حرف زد دیر دندون دراورد مامانم میگفت خودت اینجوری بودی بعضی ...
دختر من حدود ده تا کلمه حرف میزنه خیلی کارها رو میکنه سینه میزنه بای بای میکنه دعوا میکنه اتل متل میکنه شیش تا هم دندون در اورده فقط تنها چیزی که پیشرفت نداشته همینه که مشتاق راه رفتن نیس دستشو نمیگیره بلند بشه بیشتر دراز میکشه با عروسکاش بازی میکنه