2777
2789
عنوان

قهر ده روزه من و مادرشوهرم....با حوصله ها و با سیاستا بیان لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 23 پست
عزیز دلم فهمیدم مشکلت چیه فقط و فقط زندگیتو بسپر به خدا و امام زمان همه چیز در ید قدرت خداست،تا او ...

تا میام دلم باهاشون صاف بشههههه این موضوع باعث میشه رابطم با خونواده شوهرم خراب میشه...

آب میخوریم همه دوستاش خبر دارن...خوب اینم میره به همه فامیلا میگه و ....

خوب من شاید ی چیزایی با خونواده شوهر داشته باشم نخوام فامیلامون بدونن...

😊😊

وا!!! خب راست میگه مادر شوهرت. به تو چه که با کی رفت و آمد میکنه؟ مگه مامانشی؟ یا بچه صغیره؟ تو‌حق نداری تعیین تکلیف کنی براش

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا!!! خب راست میگه مادر شوهرت. به تو چه که با کی رفت و آمد میکنه؟ مگه مامانشی؟ یا بچه صغیره؟ تو‌حق م ...

بله من در صورتی حق ندارم که تاثیری توی زندگی‌من نداره..ولی وقتی مادرشوهرم میره تموم رازهای روابط من و خودش یا کجا هستم چی خوردیم چی کادو گرفتم.‌جرا اینکارو کردم چرا نکردم و شب کجا بودم رو میزاره کف دست دوستاش و این دختر دایی من...اونجاس که به من ربط داره...شما باشی چیکار میکنی‌‌‌...

😊😊
بله من در صورتی حق ندارم که تاثیری توی زندگی‌من نداره..ولی وقتی مادرشوهرم میره تموم رازهای روابط من ...

الان شما از کجا میدونی رفته گفته؟ دختر داییتون چیزی گفته یا حدس میزنید؟

من اگه باشم زندگی خودمو جوری جمع میکنم که خبری به مادرشوهرم هم نرسه که بخواد بره بگه. ولی باز هم به خودم اجازه نمیدم بگم یا من یا اون! مگه هوو آورده سرم؟؟!!!

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
الان شما از کجا میدونی رفته گفته؟ دختر داییتون چیزی گفته یا حدس میزنید؟ من اگه باشم زندگی خودمو جور ...

بله عزیزم به گوشم رسیده...هم از سمت فامیلامون...هم خوده مادرشوهرم گفت با دوستام اینو گفتیم اونو گفتیم..حتی در مورد حرفایی که تو خونه ما بین بابام و مامانم مادرشوهرم رد و بدل شده...خیلی حرافهههه..

الان به نظرت اگه این موضوع برعکس بود من به خاطر احترام به مادرشوهرم با کسی که با مادرشوهرم اختلاف شدید داره قطع رابطه نمیکردم؟؟؟یا عکس العمل خوده مادرشوهرم جی میتونست باشه...

😊😊
بله عزیزم به گوشم رسیده...هم از سمت فامیلامون...هم خوده مادرشوهرم گفت با دوستام اینو گفتیم اونو گفتی ...

ببین منم بودم به خاطر مادرشوهرم رابطه رو قطع میکردم ولی باز هم دلیل نداره اونم این کارو بکنه. توقع زیادیه. شما فقط سعی کن کاری کنی مادر شوهرت چیزی از زندگی تو واسه تعریف کردن نداشته باشه. هیچ حرفی جلوش نزن.

ببین منم بودم به خاطر مادرشوهرم رابطه رو قطع میکردم ولی باز هم دلیل نداره اونم این کارو بکنه. توقع ز ...

وای وای تو مادرشوهر منو نشناختی کهههههه.ی مادرشوهر به تمام معناااااااا...

😊😊
تا میام دلم باهاشون صاف بشههههه این موضوع باعث میشه رابطم با خونواده شوهرم خراب میشه... آب میخوریم ...

گل من همه چیز دست خداست

از خدا بخواه رازتو نگه داره

خودتم زیاد نذار مادرشوهرت بفهمه تو زندگیت چخبره

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
گل من همه چیز دست خداست از خدا بخواه رازتو نگه داره خودتم زیاد نذار مادرشوهرت بفهمه تو زندگیت چخبر ...

مادرشوهرم انقدرررر فضول و حرافه...تا رفت و امدمون هم امار میگیره...

یا مثلا شب رفتیم خونشون..تا چی خوردیم چی حرف زدیم رو میره امار میده به اونا...واقعا خستم کرده.فقط یه خدا سپردممممم

😊😊