2777
2789
عنوان

شوهرم اصلادوست دخترنداشته کلابازنا رابطه نداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا واقعا تجربه کردن نمیخواد،اینو دیگه همه بلدن،مگه پشت کوه زندگی می‌کرده.ربطی به رابطه های قبلیش نداره.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

ربطی نداره   نامزد منم اینطوره  ولی خیلی درک میکنه و بااحساسه     خود مرد باید تو ذاتش باشه   البته اینکه شما رو باعشق انتخاب کرده باشه تاثیردارع

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤

خیلی غصه نخور

مال بقیه که دوس دختر داشتن هم از این کارا نمی کنن!

دوس دختر که اسمش روشه دوس دختر! واسه یه کم عشق و حال میخواستنشون و با این چیزا خرشون میکردن بعد یه مدت هم غزل خداحافظی باهاشون میخوندن!

من ۲۲ سالمه دوست دارم تیپ بزنه بخودش برسه بخشنده با بقیه شوخی کنه اصلافقط من میخنده و حرف میزنه

گلم این ربطی ب رابطه نداره        کلا مدلو شخصیتشه    

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤

الان اگه دوست دختر داشت و به کارش ادامه میداد بهتر بود؟؟😧😧😧

خب اول خداروشکر کن که مرد چشم پاکی هست و دوما شما براش توضیح بده و از احساس و علایقت بگو و کارهایی که دوست داری برات کنه بهش بگو چه عیبی داره یا هرازگاهی پیامک های اینجوری براش بفرس یا مثلا بگ عهه فلانی شوهرش براش مثلا گل خریده خوشبحالش کاری نداره که.....

مرد پاک رو میشه عشقولانه بهش یاد داد

اما مرد مورد دار رو خیلی خیلی سخت میشه پایپند به زن و بچه خودش کرد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم