اگه دوسش داشته باشی هییییییچوقت اینکارو نمیکنی.خود ب خود دلت نمیاد ک ناراحت بشه
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
من 20 سالمه وااااقعا میتونم خودم رو کنترل کنم و اروم کنم شما مادرین فردا نه برای همسر حداقل ب ...
چطوری کنترل میکنی؟؟
برای آرامشم صلوات بفرستید😍کسی که غر میزنه میخاد شنیده بشه بهش توجه بشه نه اینکه تو هم باهاش کل کل کنی و بیشتر بری رو مخش.. وفاداری یعنی کسی هوات رو تو جایی که نیستی داشته باشه :( فاجعه اونجاس که حتی یکی نباشه که باهاش راحت درد ودل کنی... ۸ تا کاربریمو ترکوندن و الان اسممو گذاشتم سلطان تا ۱۴۰۰ /بزرگ ترین آرزوم اینه با عشقم زندگی ارومی داشته باشم و عشقم بفهمه دوسش دارم ... سلامتی خانوادم صلوات بفرستید 💋💗💓🥰❤🧡⚘
وقتی میخوای جواب بدی تا چند دیقه سکوت کن نفس عمیق بکش فک کن که چی میخوای بگی و چه تبعاتی داره اونوقت جواب بده
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@