2777
2789

میخوام رنگ قرمز بخرم جایی سراغ دارین ؟از این رنگای جدیدا خوشم نمیاد قرمز هم دیدم متاسفانه۷۰۰شانه هست و من ۱۰۰۰یا۱۲۰۰میخوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم ولی پشیمونم. نقش برجسته نخر. هفتصد شونه هم نخر زود خراب میشه. طرحای شلوغ هم خونه را نامرتب ...

موکتام آبی هست خیلیم قشنگن ولی رو اعصابمن خونه تاریک شده میخوام قرمز بخرم

من خریدم ولی پشیمونم. نقش برجسته نخر. هفتصد شونه هم نخر زود خراب میشه. طرحای شلوغ هم خونه را نامرتب ...

از چیش پشیمونی؟ 

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
مبارک باشه من فکر میکنم طرح شلوغ بهتره چون اگه یه وقت چیزی هم بریزه روش طرحش شلوغه دیده نمیشه کثیفه ...

🤣🤣🤣🤣نگین شیرازیه تنبله نمیخواد جارو بزنه نه اتفاقا شیرازیا خیلی بیشتر از بقیه فعال هستن خونه خیلی بزرگه نمیتونم روزی دوبار جاروکنم 

مبارک باشه من فکر میکنم طرح شلوغ بهتره چون اگه یه وقت چیزی هم بریزه روش طرحش شلوغه دیده نمیشه کثیفه ...

آره اصلا کثیفیش مشخص نیس. مخصوصا برای بچه دارا. اما خیلی خونه رو نا مرتب جلوه میده. برای خونه هایی که مبل دارن خوبه. خونه ما سنتیه