2777
2789
😍😍😍😍 خدایی چند تا دوست داری من کلا ۳تا اون خیلی صمیمی نیستم توهم درون گرایی؟

عاااره درون گرا حسابی..من بگم خنده ت می گیره دوران دانشگاه دوتا دوست صمیمی داشتم الان همونا رو هم ندارم خخخخ

عاااره درون گرا حسابی..من بگم خنده ت می گیره دوران دانشگاه دوتا دوست صمیمی داشتم الان همونا رو هم ند ...

منم😂😅

تنهایی بیشتر دوست داریم

شوهر دوستیم

کم حرفیم توجمع

و وقتی به یک نفر اعتماد کنیم همون میشه محرم رازمون که مال من شوهرمه فقط به جز اون به کسی چیز نمیگم حتی مامانم

شوخ شاد هستیم

درسته😃؟

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا جذاب😂🤩

😁😁

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
من فقط سوال پرسیدم چه ربطی داشت من خودم ساداتم خواستم بدونم چه اهمیتی داره

ایشون متولد فروردین بود منم فروردینی دیدم اسم کاربریش عروس ساداته منم هستم دیدم جالب بود اینطور گفتم

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
من فقط سوال پرسیدم چه ربطی داشت من خودم ساداتم خواستم بدونم چه اهمیتی داره

حالا اینم گیر بود تو دادی اول صبحی

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!