2777
2789
عنوان

اینقده دلم هوس کرده...

2947 بازدید | 164 پست

شوهرم یه بار بهم بگه دوست دارم

اینقده دلم میخواد وقتی تو اشپز خونم  مشغولم نگام کنه

اینقده دلم میخواد که بعضی وقتا تو خودمم اروم بغلم کنه هیچی نگه گونمو ببوسه

اینقده دلم میخواد بعضی وقتا تو چشام واسه چند لحظه نگاه کنه

دلم میخواد یه شب فقط یه شب تاخود صب تو بغلش بخوابم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوففففففففف دردت چقدر زیاده...مرحم میخواد مرحم........

که اونم انگار تو باغ نیست😔😔😔

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

😔😔😔غصه نخور

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

بمیرم برات

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

همسر من همه این کارارو میکنه زیادم انجام میده تما گاهی یه کارایی میکنع ک تا فی خالدون ادمو میسوزونه!براش متاسفم اه اه اه

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪