ssj مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 عنوان حريره بادوم 109 بازدید | 24 پست دوستان من حريره بادوم كه درست ميكنم خيلي ريز نميشه دخترم ٥ماه و نيمه راه كار شما چيه پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍 1398/11/21 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 باید شیره بادومو بگیرییعنی قبلش بادومو آب کنی، پوست بگیری، له کنی بعد تو پارچه نخی بریزی و فشار بدی تا شیره اش در بیاد 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ssj مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 بادوم رو اسیاب کن كردم اما هنوز دونهاش خيلي ريز نميشه زير دندون كامل مياد پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
ssj مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 برای چیه حریره بادوم؟؟؟ نوزاد پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
مامان_سبحان7 عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18841 باید شیره بادومو بگیری یعنی قبلش بادومو آب کنی، پوست بگیری، له کنی بعد تو پارچه نخی بریزی و فشار بد ... ولي مادر من كه برام درست ميكنه پوست بادوم رو ميگيره بعد ميگذاره قشنگ خشك ميشه و آسياب ميكنه .
ssj مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 باید شیره بادومو بگیری یعنی قبلش بادومو آب کنی، پوست بگیری، له کنی بعد تو پارچه نخی بریزی و فشار بد ... اين كه گفتي خيلي سخته چطوري شيرش در مياد پوستش و گرفتم له كردم اما چيزي بنام شيره نمياد بيرون پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
ssj مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 ولي مادر من كه برام درست ميكنه پوست بادوم رو ميگيره بعد ميگذاره قشنگ خشك ميشه و آسياب ميكنه . منم اينكارو كردم پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 ولي مادر من كه برام درست ميكنه پوست بادوم رو ميگيره بعد ميگذاره قشنگ خشك ميشه و آسياب ميكنه . شیره بادوم از اسمش معلومه شیره ،هیچی نداره ک گلو اذیت بشه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مامان_سبحان7 عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18841 شیره بادوم از اسمش معلومه شیره ،هیچی نداره ک گلو اذیت بشه خوب اون كاربردش چيز ديگه اي هست ولي براي حريره بادوم از بادوم آسياب شده استفاده ميكنن .
زري_گلي عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 107 عزیزم پوست بادام رو که گرفتی رنده ریز کن بعدش بریزش تو صافی کوچیک با پشت قاشق فشار بده از صافی رد میشن خیلی خیلی ریز میشه واسه نوزاد عالیه. من واسه پسرم 6ماهشه اینجوری درست میکنم خیلی خوبه