2777
2789
عنوان

حريره بادوم

109 بازدید | 24 پست

دوستان من حريره بادوم كه درست ميكنم خيلي ريز نميشه دخترم ٥ماه و نيمه راه كار شما چيه

پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید شیره بادومو بگیری

یعنی قبلش بادومو آب کنی، پوست بگیری، له کنی بعد تو پارچه نخی بریزی و فشار بدی تا شیره اش در بیاد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بادوم رو اسیاب کن 

كردم اما هنوز دونهاش خيلي ريز نميشه زير دندون كامل مياد

پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
باید شیره بادومو بگیری یعنی قبلش بادومو آب کنی، پوست بگیری، له کنی بعد تو پارچه نخی بریزی و فشار بد ...

ولي مادر من كه برام درست ميكنه پوست بادوم رو ميگيره بعد ميگذاره قشنگ خشك ميشه و آسياب ميكنه .

باید شیره بادومو بگیری یعنی قبلش بادومو آب کنی، پوست بگیری، له کنی بعد تو پارچه نخی بریزی و فشار بد ...

اين كه گفتي خيلي سخته چطوري شيرش در مياد پوستش و گرفتم له كردم اما چيزي بنام شيره نمياد بيرون

ولي مادر من كه برام درست ميكنه پوست بادوم رو ميگيره بعد ميگذاره قشنگ خشك ميشه و آسياب ميكنه .

منم اينكارو كردم

شیره بادوم از اسمش معلومه شیره ،هیچی نداره ک گلو اذیت بشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

عزیزم پوست بادام رو که گرفتی رنده ریز کن بعدش بریزش تو‌ صافی کوچیک با پشت قاشق فشار بده از صافی رد میشن خیلی خیلی ریز میشه واسه نوزاد عالیه.

من واسه پسرم 6ماهشه اینجوری درست میکنم خیلی خوبه