2777
2789
عنوان

تاحالا از جیب باباتون پول برداشتین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم مامانم  هم بابام هم سوهرم .... برا مامانم ک یاد داشت میزاشتم ک فک نکنه گم شده شوهرمم ک اصلا براش مهم نیس بابام چرا ازش یکم حساب میبردم دوسنداشتم بفهمه

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

کارتش دست منه😁😁😁😁

امروز گفتم این چه وضعیهههههههه کارتت خالیههههه

گفت باباجااااان دست خودت بوده خودت خالیش کردی حالا دادشو سر من میزنی😂😂😂😂

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...

نه اصلا!هر وقتم میخواستم مثلا میگفت خودت بردار میبردم لباسشو بهش میدادم میگفتم خودت بده.خودمم بدم میاد شوهرم یا هر کسی بی اجازه دست به کیف پول یا جیبم بزنه

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

یبار بچه بودم هنوز مدرسه نمیرفتم دختر خاله بیشعورم گفت شلوار بابات اونجاست برو از جیبش پول بگیر بریم آدامس بخریم

منم رفتم یه ۵۰ تومنی گرفتم خالم فهمید 😑😑😑

پشت دست هردوتامونو قاشق داغ گذاشت 

واسه دخترخالم دوبار گذاشت😂😂😂

دیگه همون اولین و آخرین بار بود😅😅

منم شارژ میزدم از کارتش... بعد پیامش ب گوشیش ک میرفت پاک میکردم...  ولی دست تو جیبش نکردم 😁

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

😩😩برداشتم چند بار از کارت کشیدم 

😢😢فرداش رفت بانک گفت نمیدونم چرا پولم کم میشه😂😂

کارمند بانک هم 😕همه رو خونده براش 

وقتی اومد تو خونه رفتم حموم 😂😂۱ ساعت تو حموم بودم 

آخرشم بابام 😐😐رفت رمزو عوض کرد 😂😂

ولی دادلشم از اون روز میگه بهم کلاه بردار 😢😢بیشعوره

بچه که بودم حدود دبستانو اینا ولی حالا اصلا حتی جیب شوهرمم دست نمیزنم توخودش بده از کارتشم هیچ وقت بدون اینکه بهش بگم برنمیدارم

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...