2777
2789
عنوان

👈خانما ی لحضه تشریف بیارید👉

437 بازدید | 13 پست

من با شوهرم دیشب دعوامون شد الن مهمون داریم اینجاوزیاد رو ندادم بش توی رابطه زناشویی مشکل داریم یعنی ایشون زود ارضا میشن بعد من هم میخوام یجوری ادبش کنم ک بفهمه نیاز دو طرفس و من نباید هر بار شروع کنم چطور باش رفتار کنم ک اون تشنه بشه و ب سمت من بیاد 

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐

من یبار وسط کار شوهرمو پس زدم گفت چرا اینجوری کردی گفتم حقته منم آدمم🤪

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این ی نوع بیماریه بجای اینکه باهم صحبت کنین و حلش کنین داری بدترش میکنی. حیلی از روشها هس برای کسانی ک زود ارضاع میشن با همفکری شوهرت انجام بدین ک شماهم لدتشو ببرین 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

ما برعکس همه ی زن وشوهراییم یعنی اول شوهرم.... میشه بعد من. مشکلی هم با این قضیه نداریم خیلی بهتره تا اونجوری

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
نمیدونم اگرم بوده باشه ب من نمیگه ک 

خب باشون صحبت کن وبگو رابطه جنسی رابطه 2طرفه است وبهتره به او اموزش بدهی که معاشقه کامل داشته باشه وزمانی که شما را به اوج رسوند ان وقت رابطه دخولی را شروع کنه تا شما هم به ارگاسم برسید.

خوب همه پسراخودارضایی دارن تومجردی اگه همه دخترای شهررابطه داشته باشه خوبه خوب مجردبوده دیگه چیکارمیکرده براهمین اکثرمردازودارضا میشن.براهمین بایدتورابطه اول زن ارضابشه بعدمرد.نیازی نیست ادبش کنی فقط یکم سعی کن اطلاعات جنسیش روبالاببری

عزیزم این ی نوع بیماریه بجای اینکه باهم صحبت کنین و حلش کنین داری بدترش میکنی. حیلی از روشها هس برای ...

ب حرفم گوش نمیده گمیدونم چ طور بش بگم

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐
ب حرفم گوش نمیده گمیدونم چ طور بش بگم

بهتره وقتی تنهایین و باهم بگوبخند دارین موصوع ارضا شدن رو بگی خیلی کانالها هست ک یادمیده مردبایدچکارکنه ک زن اول باید ارصاع بشه مطالب رو بفرس برای شوهرت بالاخره میخونه شاید واقعا نمیدونه باید چکار کنه وقتی بدونه راهی هم هس خودش یاد میگیره خودت هم بخون کمکش کن 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺