2777
2789
عنوان

منظور از شگفت انگيز ديجى کالا چيه

108 بازدید | 8 پست

خانوما توسايت ديجى کالا اون ساعتى که اونجا شمارش معکوس داره تا ساعت12وقتى ميشه 12باز ازاول شروع ميشه اين يعنى چى

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیجی هر شب ساعت ۱۲ یه سری جنساشو با تخفیف بیشتر میذاره مثلا  این فروش ویژس

يعنى مااز کجابدونيم کدوم جنساس يکى هم مثلأتوچه ساعتى سفارش بزنيم باتخفيف ترميشه

تخفیفش بیشتره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
بعضی کالا که هستن تا اونزمان تو شگفت انگیز قیمت دارن..بعدش خارج میشن از شگفت انگیز.

يعنى همه کالاها؟خب هميشه اون تايم هست ديگه منظورم همون ساعته

يعنى مااز کجابدونيم کدوم جنساس يکى هم مثلأتوچه ساعتى سفارش بزنيم باتخفيف ترميشه

همون صفحه اولش زده فروش ویژه 

نزدیک ۱۵ ۱۶ تاس فک کنم 

هر شبم عوض میشه 

یعنی مثلا الان یه سری جنس گذاشته فروش ویژه تا امشب ساعت ۱۲ فرصت داری بگیری 

همون صفحه اولش زده فروش ویژه  نزدیک ۱۵ ۱۶ تاس فک کنم  هر شبم عوض میشه  یعنی مثلا ا ...

اهان همونايي که زيره ساعتن پس....مرسى