2777
2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 44 پست
حتی وقت نمیکنم باهاش حرف بزنم

روت نمیشه یا وقت نمی کنی اخه واقعا وقت نمی کنی قطعا وقتی واسه رابطه هم نباید داشته باشی  اینجوری پیام بده 

سلام عزیزم خسته نباشی این مدت که ثمره عشقمون تو دلمه حس می کنم بهم بی توجه شدی دلم میخواد یکی دو ساعت زوو تر بیای تا باهات شده یه کلمه هم صحبت بشمو تو بغلت اروم بگیرم مرسی بهترین مرد دنیا 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
آخه خستگی رو مردا خیلی تاثیر داره، میدونم چی میگی عزیزم منم خودم خیلی حساسم 

اخه از حساس بودن گذشته اخرین باری که رابطه داشتیم باردارشدم الا یازده هفتمه ینی خودشم نیاز نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روت نمیشه یا وقت نمی کنی اخه واقعا وقت نمی کنی قطعا وقتی واسه رابطه هم نباید داشته باشی  اینجور ...

چون وقتی شام میخوره میخوابه منمتا جمع کنم و درگیری های پسرم اصلا نمیبینمش بیدارشم میکنم بیهوشه

خب اینجوری من احساس بی ارزشی و زشتی میکنم اعتماد بنفس ندارم واقعا اگه واسه ما تلاش میکنن پس روحمون چ ...

هیچ وقت همچین فکری نکن شوهرت ازت تشکر هم میکنه بابت حرفت رابطه جنسی پایه زندگیه نزار پایه سست باشه

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
چون وقتی شام میخوره میخوابه منمتا جمع کنم و درگیری های پسرم اصلا نمیبینمش بیدارشم میکنم بیهوشه

همون پیامی که من گفتمو بده ببین اثر میکنه    اماده باش همه چی جمع جور بچه رو بخوابون زود تر شامم ظرفشو بزار صبح میشوری 

اخه چجوری نزارم چندبار تو خواب رفتم سمتش توپ تکونش نمیده

عشقم بخاطر همون میگم همه کاراتو زود انجام قبل این که شوهرت بیاد بچه خواب باشه قبل شوهرت برو تو رخت خوابت 

پیگیر شو باهاش صحبت کن ولی اگه اخلاقش اینجوریه زیاد جای نگرانی نیست درست نیست با این وضعیتت حرص و جو ...

اخه مگه میشه ادم تو دوران بارداری نیاز به کمک و حمایت و محبت همسرش داره مخصوصا که یه فرشته کوچیکم داشته باشه

باشه اینکارارو میکنم امیدوارم جواب بده

فداتشم انشاالله  هیچی نیس عزیز نگران نباش انشالله  جواب میده