2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

469 بازدید | 66 پست

سلام بچه ها.لازم میدونم اولش بگم که من واقعا تو فازه این نیستم ک جاری بازی بکنم یا بدی کنم بخونواده شوهرم.

اما گیره یه جاریه بدی افتادم که خدا میدونه چی میگم.۴سال هرچی گفت و هرکاری کرد ک رابطم با شوهرم خراب بشه هیچی نگفتم و بازم بهش خوبی کردم.تااینکه دیگه اعصابم نکشیدو ازش گلگی کردم خیلی مودبانه.اما اون درجواب انگار منتظره جرقه ای بود ک یسری حرفارو بمن بزنه.بااینکه خداشاهده بدی بهش نکردم ، هرچی اومد بارم کرد همه جوره و من جوابشو ندادم بخاطره نون و نمکی ک سرسفره ی برادرشوهرم خوردم فقط باهاش سرسنگین شدم بشدت.حالا حرف من اینه تو این مدت بشوهرم گفتم که منو میشناسی خداشاهده دنبال دعوا نییتم ولی این حقمه که فقط یه گلگی کوچیک بکنی از جاریم که بدونه ناراحتی و بدونه ک تو مهمه برات ک بامن چجور رفتاربکنن اطرافیان که به ارزش بدی ک بااین گلگی نزاری ازاین ببعد بخودش اجازه بده هر رفتاری خواست بکنه و...

اما شوهرم چیزی نمیگه که هیچ تو جمع باهاش میگه و میخنده.حتی جاریم براحتی چندبار جلوی من بشوهرم زنگ زده.و هربار ک پرسیدن چرا نمیایید خونمون(اخه خونشون شهرستانه و ما تهرانیم) فقط درجواب میگه که مرخصی ندارم.حتی راضی نیست که راستشو بگه .خلاصه اینکه هروقت تو این یسال اسم این جاری اومد بابت همین موضوع بحثمون شده.نمیدونم شاید مشکل از منه واقعا نمیدونم.ولی بنظرم حق دارم ک بخوام شوهرم درحده گلگی پشتم باشه...راهنماییم کنید...

تعداد رای : 18
نظرسنجی
مشاوره برم
9
50%
فراموش کنم
9
50%

حق داری

شوهرت باید پشتت باشه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بده ک شوهرت ازت حمایت نکنه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

درموردجاری نظرندارم ولی درکل وقتی خانواده شوهرببینن شوهرت ک پسرشون باشه بوقتش حامی زنش نیس هواشونداره روسرش سوارمیشن ولی اگ پسزحمایت کنه اززنش بجاوبحق دمشون قیچی میشه منتهامردای مایمشت ترسوان ک ازمادرخواهرشون بشدت میترسن

حق داری شوهرت باید پشتت باشه

پس حق بامنه😔 حس میکنم مهم نیستم.خونواده شوهرم همیشه بمن میگن تو بگذر اون اخلاقش اینه.ولی اخه تاکی؟یعنی چون بده باید همه جوره احترام بهش بزاریم ک شر نشه؟واینکه هرجور خواست رفتارکنه و ما بگیم عیب نداره .من واقعا نمیتونم.شاید اینا بخاطره پسرشون بگذرن ولی منم خدایی ۴سال گذشتم و حالا نمیتونم دیگه.کم آوردم

پس حق بامنه😔 حس میکنم مهم نیستم.خونواده شوهرم همیشه بمن میگن تو بگذر اون اخلاقش اینه.ولی اخه تاکی؟ی ...

اون قصدش همینه ک بین تورو با بقیه ب هم بزنه توهم روشو سیا‌کن تو جم با شوهرش و مادرشوهرت بگو بخند تاچشاش دراد

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
مثل شوهر من اگه راه حلی پیدا کردی به منم بگو

😔😔😔😔خیلی حس بدیه .باشه حتما.من احتمالا برم مشاوره.بعضی وقتا تحمل زندگی برام سخت میشه بخاطره اینکه من اولویت ندارم.همون خداشاهده دنبال دعوا نیستم اما حق دارم شوهرم درحده گلگی پشتم باشه.کم اوردم دیگه

مثل شوهر من. هيچوقت ازم حمايت نكرده. من فراموش نكردم و رابطه با خانواده شوهر ندارم و خودش داره. از شوهرم به خاطر اين كارش نميگذرم و به جاش تلافي ميكنم. اگر كسي به شوهرم بدي كرد قطعا طرف شوهرم رو نميگيرم همينطور كه اون نگرفت

😔😔😔😔خیلی حس بدیه .باشه حتما.من احتمالا برم مشاوره.بعضی وقتا تحمل زندگی برام سخت میشه بخاطره اینک ...

چرا منتظر شوهرتی جواب بده خودت جواب جاریتو بده شوهرتم با جاریت خوب بودنی حالشو بگیر .یه ذره محکم باش خواهشاااا

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍