2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 

شوهر من چن سال پیش به یکباره یه صدای خیلی مهیب پیچید تو گوشش  پیگیری کردیم گفتن سکته گوش بوده 

دارو خورد بهتر شد 

البته گفتن اگه همون روز بیاید قطعا درمان میشه اگه ۷ تا۱۴روز بعد بیاید نیمی از شنوایی برمیگرده 

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
آره  شوهر من چن سال پیش به یکباره یه صدای خیلی مهیب پیچید تو گوشش  پیگیری کردیم گفتن سکته ...

وای مرسی ک اومدی. ما روز 7تشحیص دادن چی ب سر مادرم اومده. درمان شروع شده ولی همه داغونیم. وز وز گوش کلافه ش کرده. شوهرتون الان خوبه؟میشه برام بیشتر بنویسی 

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘

خاله من این مشکل رو داره. متاسفانه درمان نشد. البته دیر رفت دکتر.

تهران هم رفت گفتن فقط با پیوند حلزونی گوش میتونیم شنواییت رو برگرذونیم. دارو هم مصرف کرد ولی بهتر نشد. میگه همیشه تو گوشم صدای تق تق قطار میاد و صدای سوووت میاد .بیچاره خواب نداره.

انشالله مشکل همه حل بشه.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
خاله من این مشکل رو داره. متاسفانه درمان نشد. البته دیر رفت دکتر. تهران هم رفت گفتن فقط با پیوند حل ...

ای وای. بنده خدا خالت. من داغون همین صدا هستم ک توی گوش مامانم هست. لطفا براش دعا کن. ب موقع درمان شورع شده ایشاالله ک جواب بگیره. خ

وای مرسی ک اومدی. ما روز 7تشحیص دادن چی ب سر مادرم اومده. درمان شروع شده ولی همه داغونیم. وز وز گوش ...

آره شوهرم از صداکه داغون شده بود میگفت انگاری یه هواپیما تو گوشم میچرخه  بمیرم خیلی اذیت شد 

دکتر بیشترین تاکیدی که داشت رو تایم مصرف قرصا بود .میگفت حتی یه دقیقه هم اینور اونور نشه .البته الانم میگه گاهی همون صداهه میاد تو گوشم ولی بهش توجه نمیکنم 

ای وای. بنده خدا خالت. من داغون همین صدا هستم ک توی گوش مامانم هست. لطفا براش دعا کن. ب موقع درمان ش ...

انشالله عزیزم 

الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

آره شوهرم از صداکه داغون شده بود میگفت انگاری یه هواپیما تو گوشم میچرخه  بمیرم خیلی اذیت شد&nbs ...

واقعا ممنونم ازت ک وقت گذاشتی و اومدی. خدا رو شکر ک شوهرتون بهتر شده