2777
2789
عنوان

تعبیر خوابمو میشه بگید؟

98 بازدید | 20 پست

من خواب دیدم تمام دندونای فک بالام که لمینیت کردم ریخته و زشت شده. بعدم خواب دیدم دخترعموم که آدم جالبی ام نیس و ۳۵ سالشه ازدواج کرده. میشه بیاین بگید تعبیر این دوتا خواب چیه؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب تعبیر نکن هیچ وقت 

چرا

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
خوای دندون خیلی بده  صدقة بده حتما

باشه عزیزم

باشه عزیزم

به خاطر کارایه دندونپزشکیت این خواب و ویدی منم هروقت پر کردنی یا کشیدنی دارم خواب میبینمم دندونام ریختن یا شکستن

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴
خوای دندون خیلی بده  صدقة بده حتما

ببین چون لمینیت کردم یکم حساسم روشون و شبا موقع مسواک زدن کلی بهشون نگاه میکنم و فکر میکنم. خواب دندون شاید به اون علت باشه ولی خواب دخترعموم که کلا با عموم اینا رفت و امد نداریم نگرانم کرده

چرا

به این دلیل که الان یکی گفت ایشالا خیره ولی یکی اومد گفت وای خیلی بده!

نذار انرژی منفی سمتت بیاد اینو پیامبرم گفته

من میگم خیره و اینکه چون دندوناتو لمینت کردی تو ذهنت نگران خرابیشونی واسه همین این خوابو دیدی تعبیر دیگه ای نمیتونه داشته باشه

ازدواج هم توی خواب اگه بزن و برقص نبینی خیره

رقابت داری با دختر عموت مثل اینکه نگران باشی

نه رقابت نداریم. رفت و آمد نداریم اون ۵ سال ازم بزرگتره. فیلدهای کاری و زندگیمونم جداس. تنها وجه اشتراک جفتمون مجردیه ولی باهم قابل قیاس نیستیم اصلا

ببین چون لمینیت کردم یکم حساسم روشون و شبا موقع مسواک زدن کلی بهشون نگاه میکنم و فکر میکنم. خواب دند ...

خوب همونه عزیزم قبل خوابت فکرت مشغول بوده برا همین اینجوری خواب دیدی پس تعبیری نداره فقط محض احتیاط صدقه بده تمام