خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
وااای بخدا الان خواستم تاپیک بزنم بگم خودم،من هفت ماهه ماسک سفیده تخم مرغ رو برا ضد چروکی و صاف کردن و مخملی کردن صورت استفاده میکنم و یه ماسک جدید هم خریدم مارک لیدی مکس که چهار نوع داره ،من نعناع که معجزه میکنه برا روشنی و شفافیت و الوورا برا ضد لکی و ابرسان و درخشندگی پوست استفاده میکنم و توصیه میکنم
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
راستی همراه با این ماسک ها اگه در توانت هس یه ابرسان کلیون (۱۸۰تومن)بخر که دیگه👌👌👌🤪 واقعا به توصیه هام عمل کنی میای دستمم میبوسی
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
وااای بخدا الان خواستم تاپیک بزنم بگم خودم،من هفت ماهه ماسک سفیده تخم مرغ رو برا ضد چروکی و صاف کردن ...
چطور استفاده اش میکنی عزیزم زیر چشات هم میزدی؟؟تاثیر داشت رو چروکا؟؟چند وقت یه بار استفاده میکردی ؟؟
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
وااای بخدا الان خواستم تاپیک بزنم بگم خودم،من هفت ماهه ماسک سفیده تخم مرغ رو برا ضد چروکی و صاف کردن ...
ماسک قیمتش چنده؟؟واسه پوست خشک خوبه؟؟
صورتت هم با صابون و اینا نشور یه ژل شست و شو هنم که قیمتش گرون هم نیس (۲۸ که شاید الان شده ۳۰)بخر بزن اینم خودش لایه برداره و هم روشن کننده و صورتت و روزی یک یا دوبار باهاش بشور ،این استارت کارت هس دیگه خود دانی !من وظیفه انسانیم و انجام دادم
راستی همراه با این ماسک ها اگه در توانت هس یه ابرسان کلیون (۱۸۰تومن)بخر که دیگه👌👌👌🤪 واقعا به توص ...
😃😃یا خدا