2777
2789
عنوان

تا کی به ناز کردنم ادامه بدم؟؟

343 بازدید | 16 پست

من نامزد هستم 

سر اینکه میخاست بره با دوستش بیرون و منو رسوند خونه که بره من ناراحت شدم با اینکه تقریبا هر روز با همیم

چون داره میره سربازی از همه تایم هام میزنم که پیشش باشم ولی انگار براش خسته کننده شدع😒دیروز گفت زیاد همو میبینیم منم گفتم باشه تا ۲ هفته نمیزارم صدامم بشنوی گفت چرت و پرت نگو

منم از دیروز اصلا نه زنگ زدم نه آن شدم از صبح هی زنگ میزنه پیام میده که یه بار ج دادم خیلیییییی معمولی

هی میگه چرا اینجوری شدی قهر کردی 

جالب اینه شوهرم که هر ۳ ساعت یه بار زنگ میزد الان هر نیم ساعت میزنگه و هی پیام میده منم سین میکنم و میگه بیام دنبالت بیرون بریم و اینا منم یا ج نمیدم یا کوتاه 

حالا بگین چجوری ادامه بدم که حرفم به کرسی بشینه؟

حرفمم اینه که تو خیلی جا ها نمک نشناسی کرد تو بحث میخام قانع کنم 

انقد ناز کن تا براش عادی بشه!

ناز اومدنم حدی داره،

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😑😐😑😐😑

با این کارا شما فقط زندگیتونو از دست می دید

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

تا فردا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سر خیلی چیز الکی ناراحتی شدیااااا

بنده خدا هم دل داره شاید دلش بخاد با دوستاش بره بیرون....

ادم وقتی هی کسیو ببینه دیگه زدع میشه خب حتی اگ عاشقشم باشه😑

جوابش بده اشتی کنید☺گناه داره😄

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

بنظرم خوب کردی

ک اون هم قدرتو بدونه

و اینکه بدونه هر حرفی رو نباید بزنه

و اینکه بدونه تو خیلی راحت‌.... میتونی خودت رو ازش بگیری

و اینکه همش سعی میکنی باهاش باشی بخاطر اویزون بودن نیست.... بلکه واسش ارزش قائلی‌....

حالا اگ رفتی پیشش باهاش صحبت کن... بهش بگو از حرفش دلخور شدی تو تمام تلاشت رو میکنی ک وقتایی ک هست روبا نهایت باهم بودن براش پرکنی.... و....