2777
2789
عنوان

وای بازم دعوا.....‌ امشبم باشوهرم حرفمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 55 پست

عزیزم بهش تو موقعیت مناسب بگو مهمون حبیب خداست و بدون تجملات و بریز و بپاش ، باعث افزونی نعمت آدم هم میشه . و بدونه هر رفتی آمدنی هم داره . ولی طوری نگو که وقت دعوت اونا بگه نمیرم . هر چند که اینم عزیزم میدونی. چونداییت بزرگتره . لازم نیست هر بار دعوت میکنن تو هم در پی جبران اون باشی. ولی حتما تو وقت مناسب دعوتشون کن . 

عزیزم تو ۵ ساله عروسی کردی من ۷ سال تا حالام بجز مامانم و بابا اونم سرجمع شاید ۵,۶ بار بیشتر وعده غذ ...

اللن ما خونمون بزرکه وازمستاجری درومدیم الحمدله‌‌...کلا زیاد حوصله ندارع مهمون طرف منو‌‌..وی مقداری دستش تنگ هست ولی اخه بعد ۵سال ی مهمونی توقع زیادیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی میگم میگ حالا بزار ماشین بخریم چون ماشینم من اصرار کردم رف دنبال وامش حالا هروسیله ای برا خو ...

من حتی واسه خودم کوچکترین چیزا حتی لباسم نمیخرم چون که می خوایم خونه بخریم. دو ساله دارم عذاب می کشم خیلی خسته شدم جوونیم تباه شد

من حتی واسه خودم کوچکترین چیزا حتی لباسم نمیخرم چون که می خوایم خونه بخریم. دو ساله دارم عذاب می کشم ...

وایی میفهمم منم همین بودم اما امشب ک حرفمون شد کفت درکم نمیکنی.اخه بعد ۵سال توقع ی دعوت اونم ازمارسال منت کشیدن

مرسی.‌‌ازین احلاق و. نامهربونیهاش خستم..‌هرچند در کل دوسش دارم وادم خوبیه

اگه در کل خسیس نیست یه کم دیگه تحمل کن، براش زمان تعیین کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اللن ما خونمون بزرکه وازمستاجری درومدیم الحمدله‌‌...کلا زیاد حوصله ندارع مهمون طرف منو‌‌..وی مقداری ...

خداروشکر ک مشکل جا نداری ، شایدم با خانواده داییت خیلی حال نمیکنه بهونه میاره وگرنه ی مهمونی ک کسیو ورشکست نمیکنه ! رابطش با اونا خوبه؟

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
عزیزم بهش تو موقعیت مناسب بگو مهمون حبیب خداست و بدون تجملات و بریز و بپاش ، باعث افزونی نعمت آدم هم ...

مرسی ازحرفات ارامش گرفتم بخدا...‌دعا کن شوهرم دزکم‌کنه منم بخدا روحیم خستس ازیکنواختی زندگیمون

من هرچی میگم میگ حالا بزار ماشین بخریم چون ماشینم من اصرار کردم رف دنبال وامش حالا هروسیله ای برا خو ...

چقد بده این اخلاقا...خوشبحال زنایی ک راحت توزندگی مشترک ب خاسته هاشون میرسن

ازپارسال پی این دعوته بودم هی عقب انداخت الان یه ماهه اومدیم خونمون ...دیگه گفتم زشته که نزاش

واقعاً براش یه زمانی تعیین کن، مثلاً بهش بگو عزیزم تا بعد از عید صبر می‌کنم که یه کم قرضات سبک بشه و بهت فشار نیاد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...