2777
2789
عنوان

امشب خیلی گریه کردم چشمام قرمز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 51 پست

عزیزم خودتو ناراحت نکن.تولد منم جمعه بود.شوهرم کادو نگرفت کیکم نگرفت ولی شب قبلش ساعت۱۲ بهم تبریک گفت و گفت از صب دارم تو شهر راه میرم ی مغازه باز پیدا کنم ی چیزی برات بخرم یا ی شاخه گل.منم مث تو بودم خیلی گریه کردم و اذیت شدم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک باشه💃💃💃🎁🎁🎈🎂🎈🎈

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

به نظرم بهش بگو درکمال ارامش دوست داشتم یادت بمونه چون توبرام ازهمه چیز باارزشتری دوست دارم منم برات ارزشمند باشم اماباد نکن خواهشا که مردابدشون میاد حالاکه رفته دیگه خیلی کشش نده میدونم برات شاید ارزش نداشته باشه دیگه اما اوقاتت روازاین تلخ ترنکن

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
تولدت مبارک باشه💃💃💃🎁🎁🎈🎂🎈🎈

ها راس میگی

تولدت مبارک

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

بابا چرا سخت میگیری امشبو برا هم تلخ نکنین ببخشش بره

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

عزیزم نمیدونم الان شوهرت اومده یانه ولی اگر اومد توهم استقبال کن و ذوق کن،بذار ختم بخیر شه😘 تولدت هزاران باررر مبارک،بجای همه اونایی که یادشون نبود یا تبریک نگفتن تولدت مبااااارررررک،بهترینها نصیبت💋❤💝🌸🎈🎊🎉🎁🎂🍰🍓🍑🌹🌺💏💥💫😻😻😋😍😊😚🌻💐🍻🎀💖

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

الان اینجاچیکارمیکنی  پاشو برو چایی تازه دم کن باکیک بخورین یه اریشم بکن اگه اهل قیلونم هستی دوتا زغال بزار تابیاد

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
ها راس میگی          تولدت مبارک

بجا اینکه تبریک بگن بدتر نمک رو زخم میپاشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😑😑😑😑😑راست میگه بنده خدا ماهم مثل شوهرشیم

👌👌میبینی چقد خوبم😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40