2777
2789

دیشب من کلاس بودم و چون نزدیک به مغازه نامزدمه شبا با هن برمیگردیم خونه و همیشه قبلش میریم یع شام بعد میرسونه منو

ینی هفته ای ۲ روز این رواله

چون هم ماه بعد میره سربازی من شدیدا از هر فرصتی استفاده میکنم که یهو بعدا حس دلتنگی نکنه و خودم

حالا منو دیروز برداشته از کلاس بعد گفت امروز شرمندتم نمیشه بریم شام چون دوستام اومدن مغازم منم به اونا سپردم مغازه که تو رو برسونم خونه برگردم زود

منم چون فک میکردم میریم میگردیم تو ذوقم خورد ولی نزاشتم بفهمه ولی رفت برام شام خرید تو ماشین داد بخورم و منو بزاره 

منم خیلی خوب بودم باهاش تا اینکه رفته پیش دوستاش از ۱۰ شب ۱۲ برگشته منم میگم پس تو کار نداشتی خاستی بری بیرون منو پیچوندی اونم میگه من همیشه باهاتم دیگه این دفعه خاستم با دوستام برم(هفته ای یه روزم با دوستاش بیرونه)

منم گفتم حیف من که از هر تایم میزنم برا تو 

اونوقت تو میگی منو زیاد میبینی

حالا سر این بحث کردیم منم گفتم شاید حق با توعه زیاد منو میبینی و تا ۲ هفته نیستم من

اونم گف چرت و پرت نگو 

حالا از دیشب نه آن شدم نه زنگ زدم ولی اون یه بار ۳ زنگ زد و ۶ 

حالا دلم سوخت گفتم بذار کدورت بره 

حالا آقا طلبکاررررره که چرا به من زنگ نزدی تا الان و ج ندادی

منم گفتم خودت گفتی زیاد باهمیم منم خاستم تنوع شه

ناراحت شد رف😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مقصر کیه چیکار کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت عزیزم😐بذا با دوستاشم بگرده اگه ادمای مورد داری نیستن من خودم خیلی حساس بودم رو سالن رفتن همسرم بعد دیدم چجوری من اینهمه وقت میذارم میرم باشگاه خرید بازار حالا این دوساعت میخاد بره فوتبال من حس دلتنگی کنم😑اتفاقا اونجوری خیلیم سرحالتره و بهتر بذا یه وقتاییم واسه خودش کارایی ک دوست داره انجام بده حس محدودیت نکنه 

مقصر اونه ولی با کلک داره احساساتت رو به بازی میگیره که تو حس گناه کنی بعد با همین بهانه قهر کنه تا ...

واقعا گل گفتین.بهترین پاسخی بود که تا حالا تو نی نی سایت خونده ام.خدا خیرتون بده

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹