2777
2789

خیلی شرایط سختی و دارم میگذرونم ۴ساله ازدواج کردم هر روز هرشب با شوهرم دعوا داریم یکسره با‌گریه میخوابم توخونه اصلا ن محبتی ن حرفی اگ حرفیم باشه همش ب دعوا ختم میشه بنظرتون چکارکنم بهترین راه چیه 

خوب چی شده ک اینجوری شده؟مشکلاتت فقط همیناس؟

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه کوتاه میام راحت واسون چون برا روحیه ی خودم خوبه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  

الان بیکارشده نزدیک ب یکساله مستاجرم هستیم ماشینم با کلی ضرر فروخت یعنی هیچی از‌ پول ماشین نموند برامون از اون‌اول میگفت من بی اعصابم ولی گفتم ب مرور زمان درست میشه اما بدتر داره میشه ک بهتر نمیشه 

منم عین تو بودم دارم طلاق میگیرم البته شرایط من فرق داشت مشکلات دیگم بود.خودت سبک سنگین کن نباید ب حرف بقیه گوش کنی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️