2777
2789
عنوان

حنابندون خواهرشوهرم نرفتم

592 بازدید | 35 پست

شوهرم همه کارا عروسی خواهرش را کرد.از کمک تو خرید تا جهیزیه بردن و...

کلا پدرشوهرم هیچ کار نکرد.بخدا همش شوهر من بود.

حالا قراره امشب جنابندون باشه بعد به ما نگفتند ی هویی یک ساعت پیش خبر دادند درصورتی که از قبل قرار گذاشته بودند.

شوهرمنم قهر کرد گفت نمیریم. یعنی دلم پر میزنه واسه خونه مادرشوهرم ولی به خاطر شوهرم نرفتم .طفلی خیلی ناراحت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی شما نمیدونید شب قبل عروسی حنابندونه؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

اخه شما ک دعوت نمیخاید

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

شوهرت ناراحت شده درس ولی توبرو چون اونا خاهربرادرش دوروز دیگ یادشون میره خخخخ بد میگن زنش نذاشته

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸