2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برات خوشحالم منم از خانوادم خیلی دورم...هیچ وقت شوهرم درکم نکرد فقط خانواده خودش...باهاش حرفم شده دلم داره میترکه تو این شهر خراب کسیو ندارم ...بهتون خوش بگذره دستای مادرتو ببوس

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
خیلی برات خوشحالم منم از خانوادم خیلی دورم...هیچ وقت شوهرم درکم نکرد فقط خانواده خودش...باهاش حرفم ش ...

آخی بغضم گرفت هر چند وقتی میری شهرتون کجای هستین شما؟

😁😁اگه مادر شوهر بود  😢😢😣😣چه کنم فردا برادر شوهر و مادرشوهرم دارن میان خونم ی هفته بمونن ...

من واس اوناهم خوش حال میشم اتفاقا یه هفته پیش خونمون بودن واس خواهر شوهرم سیسمونی آوردن چن ماه پیش هم نزدیک دوماه مادرشوهرم و پدر شوهرم و برادر شوهرم خونه ی ما بودن😁

آخی بغضم گرفت هر چند وقتی میری شهرتون کجای هستین شما؟

عزیزم بغض نکن من قدر یک دریا گریه کردم ...روزگار من با بدختی گره خورده...انقدر گریه کردم و شبا نخوابیدم زیر چشام گوده...خدا کنه هیچ وقت مادرم نفهمه...من تهرانم دو ماه در میون میرم خودم شوهرمم گاهی میاد سک سک میکنه 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...