2777
2789

این اولین تاپیکمه  اونم چون واقعا ناراحتم دلم خواست باهاتون درد دل کنم من تقریبا یه ساله که طرحمو میرم تو بیمارستان یجورراایی به یکی از پرستارای اونجا علاقه مند شدم  خدایی اصلا تو خط مخ زدن و اینا نیستم ولی رفتاراش یجوری بود که فکر کردم اونم بهم بی میل نیست حلقه نداره تو دستش .شوخی زیاد میکنه باهام خیلی وقتا هوامو داره وو... ما دخترام که میدونین چجوریم فوری رویا میبافیم واسه خودمون گذشت تا امروز بهم تو اینستا گرام درخواست فالو داد تو بیوگرافیش غیراز اطلاعات شخصیش نوشته مریم و دوتا قلب گذاشته کنارش هیچ پستی هم نداره که بتونم از کارش سردربیارم اصلا انگار اب سرد ریختن رو سرم از اون موقع تاحالا دارم به خودم فحش میدم که چرا اینقدر سادم طرف زن داره یعنی؟بنظرتون چیکارکنم با خودم عهد کردم باهاش سرد رفتار کنم

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره یکی هست تو زندگیش سعی کن بهش فکر نکنی هر چی زودتر فراموش کنی کمتر ضربه میخوری وابستگی و علاقه ی یه طرفه فقط خودتو اذیت میکنه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
عزیزم کلا تو جو بیمارستان همینه، ولی در کل تا کسی تو چشمات نگاه نکرد بگه دوست دارم باورش نکن

جو بیمارستان که اره کلا صمیمیه ولی خیلی  نامردیه که ادم یکیو داشته باشه ولی با دخترای دیگه گرم بگیره ازش ناامید شدم

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  
بلاخره یکی هست تو زندگیش سعی کن بهش فکر نکنی هر چی زودتر فراموش کنی کمتر ضربه میخوری وابستگی و علاقه ...

از امروز همین تصمیمو گرفتم چون واقعا به غرورم برخورد دوست ندارم دم دستی باشم

اگه اکانت اینستاش رسمی هست یعنی اسم و فامیل داره و عکس داره مطمنا زنشه. چون هیچ پسری(بالغ) اسم دوست ...

اره اکانت خودشه  بچه های دیگه بیمارستانم فالو کرده بود