2777
2789
عنوان

عشق💔

120 بازدید | 17 پست

چند وقت پیش توی اینستا از پسری خوشم اومد و چند بار باهم چت کردیم و قرار گذاشتیم همو ببینیم

بعد قرار گذاشتن ب من دایرکت داد ک من شرایطی برای دوستی دارم اونم داشتن رابطست جنسیه ک منم قبول نکردم و رابطمون همونجا تموم شد اما وقتی باهاش چت میکنم باهام گرم میگیره

خودمم ۲۰ سالمه ودختریم ک هم از نظر قیافه هم از نظر هیکل خوبم اون اقا پسر هم خیلی به دلم نشسته و همونیه ک میخوامممم❣ ب نظرتون چجوری جذبش کنم ک رابطه جنسی ازم نخواد😕💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر جون سالم هاشو میبینی بعد ازدواج هزارتا کار میکنن این که دیگه از اولش اینجوریه 

ولت کنه به رنگ ماتیک یکی دیگه بره چیکار میکنی؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

اگه پسر خوبی بود و تو رو بخاطر خودت میخاست و کمی هم بهت علاقه داشت برای راحتی تو هیچ وقت ازت همچین چیزی نمیخاست..همش هوسه سعی کن باهاش حرف نزنی بعدشم کم کم یادت میره پسره رو..

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

ولش  کن اون مستقیم وقتی اینو گفته یعنی فقط تورو بخاطر رابطه میخاد 

منم تو تل با نامزدم اشنا شدم بعد دوست شدیم بعدشم عقد ولی الان داریم احتمال80 درصد جداشم

تو خیلی باارزشی

چه بی شرف هستن این پسرا

تور پهن کرده کثافت

شرطش تو سرش

شما خیلی ساده ای

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .