2777
2789

بدن ب بدن فرق میکنه خب...

من خودم یه ساله استفاده میکنم ولی جوابی نگرفتم..همسرم هم مشکل داره

ولی انشالله برای شما زودتر جواب بده

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرسین😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکلی نداری جواب میگیری من تنبلی داشتم کلی دارو خوردم در کنار لتروزول حالا نمیشه گفت فقط تاثیر لتروزول بود یا بقیه ولی سر ۲ ماه نتیجه گرفتم

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
اگه مشکلی نداری جواب میگیری من تنبلی داشتم کلی دارو خوردم در کنار لتروزول حالا نمیشه گفت فقط تاثیر ل ...

نه خداروشکر مشکلی نداشتم حتی گفتم عکس رحم گفت زوده 

خداکنه این ماه نتیجه بگیرم

همسرتون آز داده؟

اره عزیزم هم پیش دکتر اورولوژی نشون دادیم هم دکتر خودم .گفتن خیلی جزئی کم تحرکی داره در حدی نیست که مشکل ساز باشه با این حال به همسرمم دارو دادن۱ماهه مصرف میکنه 

از امروزم که بایدخودم لتروزول بخورم 

اره عزیزم هم پیش دکتر اورولوژی نشون دادیم هم دکتر خودم .گفتن خیلی جزئی کم تحرکی داره در حدی نیست که ...

پس نگران نباش...ب زودی خبر خوش بدی بهمون انشالله

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرسین😘😘
نه خداروشکر مشکلی نداشتم حتی گفتم عکس رحم گفت زوده  خداکنه این ماه نتیجه بگیرم

انشاالله نتیجه میگیری

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم