2777
2789

خانوما سلام شرکت همسرم یه شرکت خصوصی هست و چون دهم به دهم حقوق میدن عید که تعطیله برج ۲ حقوق برج ۱ رو میدن یعنی از ۲۰ اسفند تا ۱۰ اردیبهشت بما حقوق نمیدن 

قسطای من یکیش اینجوریه که وقتی حقوق ۱۱ را بدن من باید ۱۵ یازده را بدم یکیش وقتی حقوق ۱۱ را بدن باید ۲ اسفند رو بدم 

هر دوش هم بانک ملی دارم برنامه میریزم عید که حقوق نمیدن چندمین قسط که عقب بیفته زنگ میزنن 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شده ۲ تا 

یعنی دومی که ندیم زنگ میزنن یا سومی که ندیم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
اولا یه قسط را از پس انداز هم میشه داد،دوما دوتا قسط که نداده باشی وقتی وارد ماه سوم بشه زنگ میزنن ب ...

اهان یعنی من اگه ۱۵ فروردین ندم ۱۵ اسفند هم ندم به سر رسید ۱۵ اردیبهشت ک بدسه زنگ میزنن درسته؟؟