2777
2789
پسرم امیرحافظ❤هیشکی هم اسمشو تا حالا کوتاه نکرده چون ما کوتاه نمیگیم  

پسر منم امیر رضاس خودمون کامل میگیم اما بعضیا کامل نمیگن و من اعصابم خورد میشه میگم کاش اسم تک میزاشتم 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد ..‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسم تک دوست دارم ولی اسم پسرم ترکیبیه

چون شوهرم مذهبی دوست داشت من نه

گذاشتیم محمدصدرا ولی صدرا صداش میکنیم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
دلیل مخالفتت چیه؟!

هم اسم کوتاه دوس دارم هم اینکه اخرش همه یکی صدا میکنن. مثل دادش خودم محمد جواده بیشتر یا جواد صداش میکنیم یا محمد

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
هم اسم کوتاه دوس دارم هم اینکه اخرش همه یکی صدا میکنن. مثل دادش خودم محمد جواده بیشتر یا جواد صداش م ...

بخاطر همین تایپیک زدم اخرم به نتیجه نمیرسم:/مرسی عزیزم

بخاطر همین تایپیک زدم اخرم به نتیجه نمیرسم:/مرسی عزیزم

اما ی اشنا داشتیم ک اسم بچش دو اسمی بود خودشون اسم رو کامل صدا میکردن ب تبعیت بقیه هم همینکارو میکردن و کسی هم اگه تک صدا میکرد بهش تذکر میدادن ک اسم کامل رو بگه الان همه اسمشو کامل میگن. بستگی ب خودتونم داره 

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍