2777
2789
عنوان

خانمای بارداربیاین یه لحظه

124 بازدید | 16 پست

سلام خانمهایه سوال داشتم شماها خونه تکونی میکنید؟یافعالیت های روازنتون چه جوریه چه کارا میکنید؟منظورم جاروکشیدن وگردگیری واین طورچیزا توبارداری ضرر داره میشه نظراتونوبذارین من بعدامیام میخونم

من خيلي دوست دارم خونه تكونى كنم چون نى نى بعد عيد مياد ولى نميتونم 😔😔😔

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید کارهای روز مره را بکنی مجبوری حالا خونه تکونی نه فقط روکار را تمیز کن کفایت میکنه ویترین وچیزایی که توچشم بقیه راول کن برای زایمان

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

چندوقتته ؟ من حالت عادی...گردگیریو ی جارو و..اینا ..کلا ازینا نیستم ک بریزم بیرون بشورم یا کابینت بریزم بیرون پاک کنمو....

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

من هنوز نی نی کوچیکه پلی زندگی عادیمو میکنم فقط چیزای سنگین بلند نمیکنم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

من جارومیکشم خونه‌تکونی نه نمی کنم امسال

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ن ضرر ندا ه ولی هرکی بستگی به شرایط جسمیش داره من دیروز خونه رو جارو زدم داشتم از کمر دردو تپش قلب م ...

خیلی وحشت ناکه شما کی بسلامتی زایمان میکنی من شنبه ایشالله

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

من هفته ۶ م.کارامو انجام میدم فقط سنگین بلند نمیکنم یا خیلی خم و راست نمیشم.دکترم میگه هر یه ربع فعالیت ۵ دقیقه بشین.از بس سقط زیاد شده من خیلی رعایت میکنم.اها دکترم گفت شوینده مثه وایتکس خوب نیس من ماسک میزنم و استفاده میکنم

خدایا میدونی ک دار و ندارمی..پس خودت مواظبم باش

البته من قبل بارداریمم زیاد اصلا کار خاصی نمیکردم هفته ای یبار جارو و دستمال و تمیزی خونه و تهش اینه یه غذا درست میکردم و طرفشو‌میشستم بقیه ی روز دراز کش بودم الانم همینطوره و خونه تکونی نمیکنم چون چند ماهه اومدیم خونمون 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

من همه کارامو اروم اروم خودم انجام میدم,جارو میکشم,هر روز گردگیری میکنم,و تمیزی خونه ام حساسم,همش استرس میگیرم یجا کثیف باشه, زیادم سنگین نشدم,چون اصلا تا الان اضافه وزن ندارم.با استراحت همه کارامو میکنم.

به نظرم اگه حاملگیت پرخطر نیست و استراحت مطلق نیستی,کاراتو انجام بده با ارامش,چون بدنت هرچقد فرز و سبک باشه خودت راحتتری

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘