2777
2789
عنوان

تخمك گذاري

96 بازدید | 10 پست

ميشه راهنمايي كنيد من روز ١٢و١٣و١٤سيكل ماهانه ام از كيت تخمگذاري استفاده كردم  دو تا هاله صورتي رنگ نمايان شد درد تخمدان دارم و دماي بدنم باباست ولي چرا واژنم خشك اصلا ترشحي ندارم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشيد اخه نزديكي به سختي صورت مي گيرد خيلي خشك 

واژنت خشکه اب بدنت کمه اب زیاد بخور..موقع تخمکگذاری همون شبی ک تخمک ازاد میشه رحم روانتره وابکی تره ولی بازم میگم متغیره براهرکس 

منم این ماه ترشح نداشتم....فک کنم گاهی اوقات ترشح تولید نشه😆

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊

بر ای اقدام باید تخمکت پوچ نباشه. یعنی فکر نکن اگه تخمک گذاری داشته باشی حتما باردار میشی. لازمه بارداری پوچ نبودن تخمکه نه تخمک گذاری . شرط بعدی هم اینه که لانه گزینی اتفاق بیفته . یعنی ممکنه لقاح صورت بگیره اما اگه لانه گزینی رخ نده جذبی در کار نیس و بارداری اتفاق نمی افته.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
ب بدنت کار داره واینکه تو اون ماه تخمکگذاری داشتی یا ن

آره بابا چند تا فولی خوب داشتم.. امپول hcg هم زدم

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊