2777
2789

همیشه پریودم منظم بود این ماه عقب انداختم آزمایشم دادم منفی بود دکترم ۴ تا پروژسترون نوشت دوزی دوتا تزریق کردم الان ۴ روز میگذره بازم خبری نیست بهم گفت زخم دهانه رحمم داری اینا به هم ربطی داره؟بچه هم شیر میدم!

میتونم زعفرون بخورم؟این تاخیر الان ده روز شده و من هورمونام بهم ریخته و بشدت دارم اذیت میشم😭

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

سلام

بنده کارشناس عالی مامایی هستم سوالی داشتید در خدمتم در روز۲۴بهمن پیشاپیش به مناسبت روز زن ویزیت رایگان صبح وعصردارم.مطبم واقع درپاکدشت هست.

سوالی داشتید پیج دراینستاهم دارم بپرسید

آدرس پیجم

@mamaei_online

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم دکتر نوشت چهارتا درد داست؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
برا منم دکتر نوشت چهارتا درد داست؟

موقع زدن نه اما بعدش درد داشتم فک کنم بخاطر روغنی بودن آمپولشه

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
موقع تزریق زیاد درد نداره ولی بعدش روغنی درد داره 

دقیقا

من کلا بهم ریخته پریودیام آمپول میزنم دوماه خوبه دوباره از اول شروع میشه خسته شدم واقعا الان میدو ...

بچه شیر میدی؟